Декември определено е един от най-красивите месеци от годината, защото през него светът не само е обхванат от празнично настроение и еуфория, но и блести, озарен от светлините на милиони коледни лампички. Не напразно определят това време като магическо, тъй като богатата украса на градовете, както и снегът - прикриващ несъвършенствата, превръщат земята във вълшебно място, което сякаш е излязло от приказките.

По неписано правило повечето хора по нашите ширини обичат да пътуват преди Коледа, намирайки спасение от студа, обхванал страната ни, в топлите дестинации. И макар една голяма част от популярните личности в България да се отдават на слънчево бягство, отправяйки се към лазурни плажове, друга предпочита да запази усещането за зима по време на пътешествието си.

Деси Цонева очевидно е от втория тип, тъй като, за разлика от всеобщия вкус, тя не се озова в Занзибар или Дубай, които попадат в списъка за най-желаните места напоследък. Не, журналистката реши вместо това да посети Австрия, и по-точно нейната столица.

Вижте снимки >>

От вчера тя и любимият ѝ - 20-години по-големият от нея собственик на издателства "Анубис" и "Булвест 200" Явор Стефанов, за когото през 2020 г. се сгоди, се намират в прекрасната Виена, откъдето брюнетката не спира да споделя снимки и видео клипове в своята лична Инстаграм страница. Първото изображение, с което тя зарадва своите почитатели бе от елегантно обзаведената стая, която са наели в 4-звездния хотел "Kaiserin Elisabeth", намиращ се само на няколко крачки от известната търговска улица "Kärtner Straße" и недалеч от Държавната опера и императорския дворец "Хофбург".

WINBET - победата е на един клик разстояние! (18+)

На него Деси позира с гръб към обектива, но все пак е извърнала глава към него, усмихвайки се широко. Застанала на един крак до прозорците в помещението, докато другия е вдигала във въздуха, свивайки го в коляното, тя е облечена в черно боди с изрязана кройка, разкриващо добрата ѝ фигура, което е комбинирала единствено с дълги чорапи в сив цвят с бели мотиви.

"Здравей, Виена!", е написала към публикацията, под която последователите ѝ в мрежата не пестят комплименти за външния ѝ вид.

Няколко часа по-късно обаче дъщерята на покойния журналист Димитър Цонев реши да сподели с тях като 24-часова история в акаунта си още по-предизвикателен кадър, покачил значително градусите в платформата, на който релаксира във ваната сама, като компания ѝ прави единствено чаша бяло вино.

Снимка: Официален профил в Instagram

За сметка на това по-късно двамата с половинката ѝ излязоха на вечерна разходка из града, посещавайки един от прочутите коледни базари, намиращ се в центъра, в непосредствена близост до църквата "Св. Карл", откъдето отскочиха до един от символите на столицата - величествената катедрала "Св. Стефан", построена в готически стил, чиято най-голяма особеност на са 250-те хиляди цветни керемидени плочки, красящи външната страна на покрива ѝ.

Оттам Деси сподели селфи с Явор, с което за сетен път засвидетелства чувствата си към него, определяйки го като любовта на живота ѝ в посланието, съпровождащо поста. В свое минало интервю тя казва, че именно той е успял да я извади от депресията, в която е изпаднала след смъртта на баща си, връщайки ѝ щастието и позитивизма, които винаги е имала.

Деси и Явор

Снимка: Официален профил в Instagram