Те са красиви, известни и имат завидни суми, натрупани в сметките им, защото безброй пъти са разхождали "безкрайните" си прекрасни крака по модните подиуми или са красили страниците и кориците на не едно и две престижни списания. Те са едни от най-красивите и най-търсени модели в света днес. Но, както и всички останали, не бива да забравяме, че и те са били деца. И противно на очакванията, не всички са били така съвършени в детските си години. При някои се е случила направо грандиозна трансформация. При други все още се е запазил онзи детски чар и сладка усмивка от едно време.

Вижте моделите като деца >>

Даутцен Крус

Датският модел придобива световна слава като един от ангелите на Victoria's Secret. Кариерата ѝ е интензивна и Даутцен работи с едни от най-големите модни марки в света.

Джоан Смолс

Едва ли като малко момиче Джоан Смолс си е представяла, че ще стане първият латиноамерикански модел, който представя марката Estee Lauder.

Снимка: Instagram

Джиджи Хадид

Всъщност Джиджи Хадид започва кариерата си на модел още на 2 години. На нея и на сестра ѝ Бела Хадид просто им е били писано да бъдат модели. Е, да не забравяме и намесата на майка им Йоланда в това.

Карли Клос

Снимка: Instagram

Карли Клос

Карли също влиза в света на модата много малка, а вече е дефилирала за най-големите модни брандове в света.

Роузи Хънтингтън-Уайтли

Роузи е британски модел и половинка на актьора Джейсън Стейтъм. Тя добива световна слава като един от ангелите на Victoria's Secret през 2009 г. Странното е, че Роузе е споделяла в свои интервюта, че не се е харесвала като дете и е ставала обект на подигравки.

Снимка: Официален профил в Instagram

Жизел Бюндхен

Тя става модел на 14 години, а след сключването на договора си с Victoria's Secret за 25 милиона долара, Жизел се превръща в един от най-високоплатените модели в света.

Снимка: Instagram

Криси Тейгън

Тя е третият най-високоплатен модел в света. Тя съпруга на музиканта Джон Леджънд.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Кара Делевин

Кара е много успешен модел, но тя не се ограничава до модния подиум. Вече има и успешни изяви в киното.

Кендал Дженър

Според последната класация на Форбс Кандал Дженър е най-високоплатеният модел в света, като тя изкарва около 22,5 милиона на година. Тя е позната на публиката от семейното шоу на Кардашиян, а на 14 години започва и кариерата си на модел.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos