На изминалите седмици на модата Бела Хадид демонстрира перфектна фигура на подиума. 21-годишният модел участва в почти всяко ревю.

Вижте снимки >>

Списание People попита диетологът ѝ Чарлз Паслър как е постигнала тази отлична форма. Според думите на лекаря, за тази форма Бела е спазвала диета с високо съдържание на протеини, растителни мазнини (авокадо и ядки) и ниска концентрация на въглехидрати.

"Полезните протеини, мазнини и много зеленчуци с ниско съдържание на нишесте - това са основите на хранителни режим на Бела. Ако се храните с комбинация от въглехидрати с протеини и мазнини, тогава тялото ви я използва като гориво. Съотношението на протеини и въглехидрати в диетата трябва да е балансирано", споделя Паслър, цитиран от MissBloom.

"Ако намалите съдържанието на последните и не се отказвате от мазнините и протеините, ще дадете на тялото си повече енергия", припомня диетологът.

Дженифър Лорънс: Как тежиш 9 кг под нормата, а говориш как хапваш пица?

Очевидно Бела не се е отказала напълно от въглехидратите, за което свидетелстват снимките ѝ в Instagram.  Сред любимите й изкушения остава пицата, която моделът все пак си позволява от време на време.