Има редица места, на които всяко дете с радост би посрещнало своя рожден ден, а увеселителният парк "Вурстелпратер", често наричан просто "Пратер", без съмнение е едно от тях. И как би могло да бъде иначе, при положение че днес, заради множеството редящи се из него атракциони, сред които попада и прочутото 65-метрово Виенско колело, превърнало се в символ на града, името му неизменно се свързва с незабравими мигове, посветени на вълнуващи забавления. Ето защо не е никак чудно, че Диляна Попова и Асен Блатечки избраха да заведат сина си именно там, като подарък за неговия личен празник.

Събирайки се, за да отпразнуват осемгодишнината на Борил заедно, бившите партньори доказаха, че за тях няма нищо по-важно от щастието на наследника им, който със сигурност е искал да прекара специалния си ден в компанията и на двамата си родители.

Вижте снимки >>

Сам по себе си милият им жест свидетелства, че любовта, която изпитват към своето дете, е много по-силна от всички противоречия, довели през миналата година до раздялата им. А в случай че между тях все още има някакви неразрешени проблеми, то те определено не личат на снимките, направени през престоя им в австрийската столица, които наскоро решиха да споделят с последователите си в социалните мрежи.

Преди ден моделът сподели в своя личен Инстаграм акаунт галерия, съдържаща три изображения. На две от тях тя сякаш отказва да пусне момчето дори за миг от своите обятия, дарявайки го с нежни целувки по бузата.

Снимка: Официален профил в Instagram

На последното обаче все пак го прави, за да може баща му да заеме полагащото му се място от другата му страна, присъединявайки се към тях пред фотографския обектив.

"Честит да е прекрасният рожденик! Здрав, щастлив и успешен да бъде! Весел празник", гласи посланието към публикацията ѝ, която бързо събра над 13 хиляди харесвания и стотици коментари.

Актьорът също не пропусна да отбележи рождения ден на своя син, качвайки тяхна обща снимка, на която сочи татуировката, направена от външната страна на пръстите му, свити в юмрук, за да се чете по-добре. На всеки от тях има по една буква, изписваща "Бори", както явно всички наричат детето на галено.

Честит рожден ден! Вече на 8!“, написа Блатечки. щ

Снимка: Официален профил в Instagram