Благодарение на Коко Шанел, която завинаги ще остане в историята като един от най-големите пионери в модния свят, днес почти всяка жена има малка черна рокля, превърнала се през годините в символ за стил и сексапил.

Освен това универсалната дреха, умееща безотказно да привлича мъжките погледи към своята притежателка, е подходяща за най-различни поводи. Именно до това заключение стига и легендарната дизайнерка, включила я за първи път в колекцията си през далечната 1929 г., полагайки началото на истинска революция, тъй като допреди онзи миг единствената причина дамите да сложат облеклото са били погребенията.

Вижте снимки >>

Години по-късно Калр Лагерфелд, който неведнъж е признавал, че колежката му е била надарена с умението да наднича в бъдещето, разбирайки предстоящите времена, подкрепя решението ѝ с думите: "В малка черна рокля е невъзможно да изглеждате твърде елегантна и прекалено скромна".

Но въпреки че повечето представителки на нежния пол и до ден днешен разчитат точно на този тоалет, гледайки на него като на свой спасител за непредвидените събития, изискващи бърза реакция по отношение на тяхната премяна, има и такива, които открито признават, че просто не разполагат с него... А една от тях е прекрасната Диляна Попова.

Само че актрисата и модел има резервен вариант за подобни ситуации, който е не по-малко впечатляващ. Напротив, съвсем спокойно може да се каже, че ако някога действително ѝ се наложи да го използва, то несъмнено ще предизвика далеч по-голям интерес от която и да било нейна колежка, присъстваща на същото мероприятие...

WINBET - истинската тръпка от победата! (18+)

Наскоро звездата от "Завръщане" и "Останалото е пепел" публикува в своята лична Инстаграм страница снимки, превърнали я за пореден път в център на внимание от страна на потребителите на социалната мрежа. Красивата брюнетка прикова погледите във виртуалното пространство с кадри, направени от фотографа Коко Кръстев, на които позира без горнище, прикривайки голата си плът с дамска чанта.

"Поради липса на малка черна рокля, имам "план Б", изплетена на ръка: малка черна чанта", гласи посланието към публикацията ѝ.

Постът ѝ веднага се сдоби с хиляди харесвания, а почитателите ѝ я обсипаха с редица комплименти, като някои от тях дори изтъкнаха, че българката е много по-красива и от световния секссимвол Анджелина Джоли, а пък други я сравниха с младата Аня Пенчева...