Ако точно в този момент искате да избягате поне за кратко от суровата реалност у нас, възползвайки се от полагащата ви се годишна отпуска по-рано от обичайното, за да си припомните какъв бе животът извън капана на зимата, но се колебаете накъде да се отправите, то следващите редове могат да ви помогнат да решите тази дилема.

Съвсем наскоро излезе списъкът с най-предпочитаните дестинации за отдих от българите, базиран на официална информация, предоставена от летище София, като сред тях попадат Дoминиĸaнcĸaта Peпyблиĸa, Ceйшeли, Maлдиви, Maвpиций, Taнзaния, Keния и... Шри Ланка. Имайки предвид, че всяко едно от изброените места е сочено за истински рай под синьото небе, просто няма как да сбъркате в избора си, без значение точно на кое от тях ще се спрете.

Вижте снимки >>

Това може да потвърди и прекрасната Диляна Попова, видяла неотдавна със собствените си очи завладяващата красота на Шри Ланка, за която думите не стигат. Истината е, че островната държава трябва да бъде изживяна, тъй като е обгърната в необикновена, почти утопична атмосфера, която не може да бъде усетена дори и на най-добрата снимка, направена на територията ѝ.

Макар че ако човек реши да отвори изображенията, които бившата половинка на Асен Блатечки качва в своя личен Инстаграм профил от там, надали дори би обърнал внимание на пейзажа зад нея, тъй като погледа му някак автоматично ще бъде привлечен от брюнетката, чието обаяние спокойно може да се мери с това на заобикалящата я екзотика.

Звездата от филма "Завръщане 2", който продължава да върви на голям екран у нас, привличайки множество зрители в родните киносалони, замина за така наречената "Перла на Индийския океан" преди повече от седмица. Компания в това вълнуващо приключение ѝ правят нейният син Борил, с когото наскоро тя показа как се возят в триколка, както и приятелско семейство, с което преживените емоции в страната, намираща се в Южна Азия, са дори още по-приятни.

Пристигайки там моделът, изявяващ се отдавна и в киното, сподели със своите последователи в социалната мрежа няколко снимки, разкриващи избрани мигове от престоя ѝ. Най-силно впечатление на почитателите ѝ направиха кадрите, на които тя позира пред обектива до открит плувен басейн, на фона на тропическа растителност, облечена в бял банки от две части, показващ съблазнителната ѝ фигура, способна да накара дори най-праволинейния мъж да обърне глава след нея. На тях тя е обърнала влажната си коса назад, оставяйки кичурите ѝ да се спускат свободно върху раменете ѝ, а визията си е решила да допълни с масивна огърлица, вървяща плътно по шията ѝ.

Не след дълго актрисата спорели и няколко фотографии от плажната ивица, където със сигурност мнозина биха предпочели да се намират в този миг, релаксирайки под жарките слънчеви лъчи на +29 градуса, вместо да стоят затворени у дома или в офиса, криейки се от тукашните ниски температури, сковали земята навън. В публикацията си Диляна носи дрехи, каквито все още не присъстват в гардеробите на хората у нас - къс топ с тънки презрамки и дълбоко V-образно деколте, комбиниран с широки панталонки с висока талия, предизвиквайки очарование сред потребителите на виртуалното пространство, намерило израз в изпълнените с комплименти коментари под поста.