Невероятната Джейн Сиймор публикува кадри с екранния си партньор Джо Ландо от хитовия сериал "Доктор Куин Лечителката". Двамата позират на брега на Тихия океан в Калифорния.

Вижте снимки >>

68-годишната Сиймор и 57-годишният Ландо бяха двойка в тв продукцията от '90-те години. Тогава Съли бе с дълга коса. Въпреки че от края на сериала са изминали повече от 20 години, и двамата изглеждат в перфектна форма. Ландо отдавна е подстригал дългите си коси, но и в момента привлича погледите със стегнатата си физика и прошарената си коса.

"Съли и Д-р Майк се наслаждват на красив залез на плажа! Винаги съм благодарна за прекрасното време с Джо и семейството му. Честита неделя на отворените сърца на всички, отбележете някого, с когото обичате да прекарвате време, и му покажете колко много значи той за вас", написа Джейн, която се превъплъщава в ролята на Микаела Куин.

В края на месец август Сиймор отново публикува кадри с Ландо, на които бяха в Малибу.

Наскоро пък тя загатна, че може кастът на култовия сериал отново да се събере.

"Опитваме се, Бет Съливан (създателката на сериала - б.р.) дойде при нас с една от най-невероятните концепции. 26 години по-късно Джо (Ландо - б.р.), Уилям (Шокли - б.р.) са на линия. Всички искаме да го направим. В момента се опитваме да вземем правата и да го направим! Мисля, че може да бъде част от Netflix, нали?!", каза звездата.