68-годишната актриса Джейн Сиймор, която бе любимка на поколения с превъплъщението си в сериала "Д-р Куин Лечителката", поздрави сина си Шон Флин по случай рождения му ден с ретро снимка.

Вижте кадъра >>

На кадъра, публикуван в личния профил на актрисата в Инстаграм, тя държи на ръце русокосо момченце, което силно напомня на сина ѝ от хитовия сериал - Браян Купър, изигран от Шон Туви. Към снимката неостаряващата Сиймор написа:

"Толкова се гордея с Шон и неговия невероятен филм и снимки! Прекрасно е да го видя пораснал! Честит рожден ден, нека всичките ти мечти станат реалност".

Шон е роден през 1985 г. и е второто дете на Сиймор. Тя има четири брака, които са приключили с развод. През 1971 г. се омъжва за Майкъл Атънбъроу - син на филмовия актьор и режисьор Ричард Атънбъроу, но бракът им приключва още през 1973 г. През 1977 г. тя казва "да" на приятеля на Майкъл - Джефри Планър, но и този съюз издържа едва 2 години.

През 1981 г. Сиймор се омъжва за Дейвид Флин, от когото има две деца - актрисата Катрин Флин и фотографът Шон Флин. Актрисата и Флин се развеждат през 1992 г., а на следващата година Джейн и актьорът Джеймс Кийч се венчават. емейството има близнаци - Джон Стейси и Кристофър Стивън, които се раждат през 1995 г. и са кръстени на семейните приятели Джони Кеш и Кристофър Рийв, и на брата на Джеймс - актьора Стейси Кийч. През 2013 г. Джейн и Джеймс обявяват, че се развеждат, а делото е финализирано през 2015 г.