Любимката на поколения - актрисата Джейн Сиймор, бе разкошна в премиерния за пресата ден на втория сезон на сериала "Методът "Комински" с нейно участие.

Вижте снимки >>

68-годишната актриса изглеждаше фантастично, облечена в синя рокля с презрамки, V-образно деколте и дължина под коляното, демонстрирайки за пореден път перфектната си фигура и магнетичното си излъчване. Единствените аксесоари, на които се бе спряла, бяха чифт висящи обеци и ослепителната усмивка, която не слизаше от лицето ѝ.

За снимки до нея застана и мъжът, влязъл в главната роля в продукцията - Майкъл Дъглас, който носеше сив костюм и светлосиня риза с разкопчана яка.

"Майкъл е толкова талантлив актьор и страхотен човек!", написа неостаряващата брюнетка към техни общи кадри, които сподели с последователите си в официалната си Инстаграм страница.

В свое интервю за "ЕТ", провело се по същото време, тя разкри, че работи усилено, за да възроди образа, който през 90-те години на миналия век я изстреля на върха на славата, отново на екран. Актрисата издаде, че прави всичко възможно, за да заснемат нов сезон на "Д-р Куин Лечителката", който да се излъчи по Netflix. От думите ѝ стана ясно, че тя не е сама в това начинание.

"Опитваме. Създателят на сериала - Бет Съливан, измисли страхотна концепция, която ще покаже събитията 26 години по-късно след края, който видяхме. Джо Ландо (играещ Съли), както и други колеги са "за" и ще се включат. В момента се опитваме да получим правата", коментира Сиймор.

Сериалът, който някога се превърна в истински хит, проследява живота на д-р Микаела Куин, която през 60-те години на 19 в. напуска Нова Англия и се отправя към Колорадо Спрингс, за да започне собствена практика. Тя бива изправена пред всички изпитания и премеждия на Дивия Запад, като същевременно се опитва да убеди общността, че една жена може да практикува медицина. След 6 успешни сезона и 2 филма, започналата през 1993 г. тв драма приключи през 1998 г.

На въпрос дали ѝ липсва образът на Микаела, тя отговори по следния начин:

"Не ми липсва, защото гардеробът ми е пълен с нейни дрехи. Отделно постоянно виждам Джо Ландо", каза през смях тя.