Интересно е как понякога сякаш само за миг отношенията между двама души могат да се променят до неузнаваемост, карайки романтичната приказка, в която доскоро са съжителствали блажено, да завърши със злополучен край, превръщайки я в история за война, в която любовта се е преобразила, слагайки доспехите на ненавистта. Тогава главните герои в нея, до неотдавна кълнели се в обичта, преливаща в сърцата им, се изправят един срещу друг в грозна битка за надмощие, от която никой не излиза с почести, запазил своето достойнство.

Вижте снимки >>

Независимо колко непонятен може да изглежда подобен сюжет в очите на някои хора, за жалост истината е, че той е често срещано явление след двойките, разделили се по неприятен начин, които не могат да преглътнат болката, дошла с разочарованието. Точно в такава своеобразна схватка за превъзходство изпаднаха Златка Райкова и Благой Георгиев, чиято връзка неотдавна посрещна своя крах.

В момента някогашните годеници като че ли се сражават един срещу друг, опитвайки се да покажат кой от тях е по-щастлив с новия човек до себе си. След като преди няколко дни бившият футболист реши да покаже на почитателите си в социалните мрежи идилията, която е открил в обятията на си настоящата си половинка, публикувайки в своя Инстаграм профил снимки с нея от остров Бали, сега еротичният модел реши да отвърне на удара, показвайки насладата, която ѝ носят прегръдките на новия ѝ партньор, само че с кадри от Дубай.

Благой с новата си половинка

Снимка: Официален профил в Instagram

Всъщност вече от почти една седмица насам участничката в шестия сезон на предаването за имитации "Като две капки вода" релаксира в Близкия Изток заедно с мъжа, изместил от сърцето ѝ бащата на нейното дете, който подобно на Полина Спасова, с която се обвърза полузащитникът, играл навремето за националния отбор на България, е по-млад от носителката на титлата "Мис Плеймейт" за 2007 година. Блондинката като че ли чакаше Джизъса да предприеме първата крачка, представяйки на света сегашната си избраница, за да може и тя да стори същото, изкарвайки своя любим, когото до момента явно умишлено държеше в сянка, под светлините на прожекторите. Така, публикувайки серия от видеоклипове като 24-часови истории във виртуалното пространство, на които се вижда как двамата си разменят интимни ласки в басейна на луксозния хотел, разположен в столицата може би най-посещаваното емирство в ОАЕ, Златка най-после разкри неговата самоличност.

Оказа се, че той е не друг, а известния тенисист, произлизащ от заможен арменски род, Карен Хачатрян, чието име преди няколко години бе замесено в скандал, тъй като бе обвинен, че е взел участие в пет уговорени мача. След случилото се правата му в спорта бяха отнети за неопределено време. По всичко обаче изглежда, че към днешна дата това изобщо не го притеснява или безпокои, тъй като се наслаждава на първата си почивка със своята изгора, при това без да му се налага повече да крие чувствата си към нея, нито пък тя своите към него.

Снимка: Официален профил в Instagram

От клиповете, които Райкова споделя в акаунта си, ясно се вижда, че двамата определено си изкарват добре на лъскавата дестинация, обикаляйки улиците ѝ с преплетени пръсти, държейки се за ръце. През горещите дни, когато не се разхождат из космополитния град, те се отдават на отдих в прохладната си стая или борят високите градуси, потапяйки се във водите на открития плувен басейн, разположен на един от високите етажи на 5-звездния комплекс, в който са отседнали, издигащ се едва на няколко метра от лазурната плажна ивица на мястото.