Ако има нещо, на което един син винаги може да разчита в добрите и лошите моменти, това е непоклатимата любов и подкрепа на майка му.

И това се доказа само преди няколко дни, когато към скандалния рапър, продуцент и предприемач Шон "Диди" Комбс се присъедини вярната му майка Джанис, която гостува в дома на сина си в Маями.

Пушейки цигара и махайки небрежно на зяпачите, бащата на седем деца не изглеждаше обезпокоен от бурята, която в момента се надига около него, след като беше посочен в множество съдебни дела за предполагаемо сексуално неправомерно поведение.

Излежавайки се до сина си с широкопола слънчева шапка и крещящи зелени летни дрехи, Джанис отразяваше спокойното му поведение, широката й усмивка показваше малко загриженост за тези неприятни обвинения.

Двамата бяха заснети само няколко дни след като той беше посочен в ново дело като съобвиняем, че синът му Крисчън "Кинг" Комбс е нападнал сексуално жена, работеща на яхта, която баща му бил наел.

Но докато вратите се затварят и приятелите на знаменитостите се дистанцират на фона на продължаващото разследване, коя е Джанис Комбс?

Родена на 22 декември 1940 г. и израснала в Ню Йорк, Джанис работи на различни места, за да свързва двата края, след като съпругът й Мелвин Ърл Комбс, бащата на Диди, бива застрелян на 33-годишна възраст през януари 1972 г.

Диди, известен също с предишното сценично име Puff Daddy, е роден в обществен жилищен блок в Харлем, Ню Йорк и е израснал в със сестра си Кейша.

Джанис издържа децата си през тези ранни години, като работи като асистент и модел на непълно работно време. И като признание за ангажимента й да го подкрепя още от дете, Диди нарече своите доходоносни компании на нейно име - "Janice Combs Music Publishing" и "Janice Combs Management".