Джъстин Бийбър сподели много важен момент от връзката си със съпругата му Хейли Болдуин - двамата са били кръстени заедно.

В сряда 26-годишният музикант публикува снимки в своя Инстаграм профил от кръщенето с 23-годишната му половинка.

Вижте кадрите >>

На тях се вижда как двойката се държи за ръце, докато се потапят във водата.

"Това е моментът, в който съпругата ми и аз се кръщаваме заедно. Един от най-специалните моменти в моя живот. Да признаем своята любов и вяра в Исус с нашите семейства и с приятелите ни", пише Бийбър в поста си.

Религията винаги е била важна част от връзката на певеца и Хейли Болдуин. Двамата се срещат още като деца през 2009 г., но подновяват отношенията си по време на църковна служба в Ню Йорк години по-късно.

Двамата се сгодиха на Бахамите през юли 2018 г. и се ожениха няколко месеца по-късно на тайна церемония в Ню Йорк. През септември 2019 г. направиха църковна церемония в Южна Каролина.

По-рано тази година Джъстин Бийбър отново говори в свое интервю за ролята на вярата в неговия живот и как тя го води по пътя към следващата стъпка в отношенията му с Хейли Болдуин.

Вероятно тя е да стане баща. Певецът е споменавал, че това е неговото желание и в това начинание отново иска да бъде ръководен от вярата си в Бог.