С всеки изминал ден Коледа приближава все повече, което означава, че подготовката за нея вече тече с шеметна скорост. Поради ред напълно обясними причини, някои от които упорито отказват да напуснат ежедневието и до днес, през последните няколко години на света определено не му бе до веселби. Сега обаче празничният дух като че ли започна постепенно да се събужда, връщайки у хората трепета, съпровождащ очакването на Рождество Христово, който ясно личи по украсата на техните домове.

Разбира се, наред с всички останали, популярните личности също са обзети от вълнение по предстоящите светли дни, а доказателство за това са снимките, които от известно време насам публикуват в социалните мрежи, разкривайки на техните верни почитатели част от приготовленията им за 25-и декември.

Вижте снимки >>

Една от отличничките в това отношение, омагьосала над един милион души със своите вълшебни кадри, които спокойно могат да послужат за вдъхновение на всеки, изпитващ спешна нужда от тържествено настроение, е Дженифър Лопес. Съвсем наскоро изпълнителката на "If You Had My Love" сподели в личния си Инстаграм профил галерия, съдържаща четири изображения, предизвикали истински възторг у нейните почитатели. На едно от тях тя им позволи да надзърнат в луксозната ѝ къща, показвайки им своята огромна и богато декорирана естествена елха, достойна да бъде включена в някоя касова холивудска продукция.

Носителката на редица златни грамофончета позира пред многобройните орнаменти, закачени на нейните клони, във възхитителна, изцяло червена визия, напълно подходяща за настоящия сезон. Пред фотографския обектив тя е облечена с елегантно палто на "Max Mara", което е прибрала в талията с широк колан, съчетавайки го с подходящ гащеризон със свободна кройка, а външния си вид е завършила с ботуши на висок ток от собствената си марка обувки "DSW", слънчеви очила и кожена дамска чанта с капси на модна къща "Valentino", персонализирана с нейните инициали отпред, чиято стойност възлиза на почти 3 хиляди щатски долара.

Всъщност брандирането далеч не е нещо ново за певицата, тъй като тя е почти неразделна със своята чантичка на "Dior" от линията "Book Tote", върху която също може да бъде забелязан надпис "JLo". Освен това за наздравиците по време на сватбата си с Бен Афлек, латино дивата поръча кристални чаши, гравирани с първите букви от имената им, които гостите на събитието по-късно взеха със себе си, като спомен от венчавката.

Под сегашния пост на Джен, озаглавен "It's beginning to look a lot like Christmas", последователите ѝ коментират, че тя е звездата, от която всяко едно коледно дръвче отчаяно се нуждае... А в думите им определено има истина. Все пак, кой би отказал жена като нея да краси с блясъка си неговия дом, без значение колко празнични лампички може да е закачил в неговите предели.

На последната снимка, направена в купето на личния ѝ автомобил, произведен от Rolls Royce, тя е свалила очилата си, за да покаже колко добре ѝ стоят гримовете от марката ѝ "JLo Beauty", с което вероятно е накарала немалко дами да пожелаят на секундата да отворят нейния сайт, за да си направят подарък за Коледа, като поръчат част от предлаганите в него артикули. Освен това звездата от "Омъжи се за мен", която е прибрала косата си в стегнат кок, е поставила хаштаг с името на последния си албум "This is me now", правейки му реклама във виртуалното пространство. Благодарение на отбелязването ѝ, нищо компилацията да се озове под елхата на някои от най-заклетите ѝ фенове, които да озвучат последните дни от заминаваща си година с песните, включени в нея.

Снимка: Официален профил в Instagram