Кой каза, че лятото е единственото време за пътешествия и приключения? Вярно е, че жаркият сезон е далеч по-благодатен за посещение на нови и неизследвани места, но когато крайната дестинация е Египет - няма значение кога ще стегнеш куфарите и ще тръгнеш.

Така октомври се оказа най-подходящ за романтичната пустинна приказка на Джино Бианкалана и половинката му - Кристиана Канева. От седмица насам двойката споделя в официалните си Инстаграм страници снимки от почивката си в африканската държава.

Вижте снимки >>

От кадрите става ясно, че риалити звездата и годеницата му първо са посетили луксозния курорт и пристанищен град Шарм ел Шейх, който е разположен на брега на Червено море и е известен с великолепните си плажове и коралови рифове. Селището, което е недалеч от Синайския манастир "Света Екатерина" - считано за мястото, където Мойсей получил Десетте Божи заповеди, предлага на посетителите си незабравими изживявания, като гмуркане.

Очевидно само докторката се е спряла именно на тази атракция, тъй като кракът на партньорът ѝ все още не се е възстановил напълно. Едно от изображенията показва как двамата са на борда на кораб, облекли спасителни жилетки, а Кристиана държи в ръце шнорхел.

Следваща спирка в обиколката им бе пирамидалния комплекс в Гиза, превърнал се в една от емблемите на страната. Древноегипетските гробници привличат безброй туристи от близо и далеч, като са най-старият и единствен запазен до днес паметник от 7-те чудеса на Античния свят.

И докато Аладин показва света на принцесата си върху вълшебното килимче, Джино разхожда своята с каляска, теглена от кон. За посещението на историческата забележителност Кристиана е избрала бяла рокля без презрамки с десен на ярки цветя.

"Някои неща не са за стих просто. С една жена можеш да изживееш хиляда неща. А с хиляда жени можеш да изживееш само едно. Просто не са за стих някои неща", гласи посланието към фотос от Великите пирамиди в Гиза, качен от Канева, който е цитат от стих на Илиян Любомиров.