След като София Вергара вече не крие, че има нов мъж в живота си, бившият й съпруг Джо Манганиело също реши да покаже, че латината вече е останала в миналото му и се появи на събитие с новата си половинка Кейтлин О'Конър.

Двамата бяха засичани няколко пъти от папараци на излизане от фитнес зала в Лос Анджелис, но до този момент актьорът от "Magic Mike" избягваше да коментира или да дава каквато и да било конкретика за отношенията им.

Е, изглежда, че е дошъл моментът, в който Джо и Кейтлин решиха да потвърдят връзката си, позирайки с широки усмивки на гала вечеря на фондация "Децата на Армения", която се състоя в Ню Йорк през уикенда. Красавицата беше заложила на зелена рокля по тялото, която разкриваше пищните й форми.

Според информацията двамата се запознали на афтърпарти на тв сериал и веднага били привлечени един от друг. Това е първата връзка на Манганиело след развода му със София Вергара. Самата тя вече многократно беше заснета в компанията на ортопеда Джъстин Салиман и по всичко личи, че е силно привлечена от него.