Макар първи април - денят на шегата, вече да отмина, с последната си публикация в Инстаграм, споделена само преди няколко часа, Джулиана Гани реши да прояви свежо чувство за хумор, закачайки се с половинката си. Духовитостта ѝ бе оценена от потребителите на платформата с множество смеещи се емоджита, редящи се едно след друго в коментарите.

Вижте кадъра >>

Очевидно търсейки начин да разнообрази както своето ежедневие, така и това на последователите си в социалната мрежа, карайки ги да се усмихнат, Мис Силикон 2013 измисли забавна история към своя провокативна снимка.

"Цяла сутрин викам на Илиян да дойде на масата да закуси, а той крещи от другата стая, че не бил гладен! Ами, като не си, ОК! "Сготви" си сам!", гласи посланието към кадъра.

Разбира се, ако изображението показваше пълни чинии с храна, то със сигурност в него нямаше да има нищо остроумно, но в случая снимката показва Джулиани, която е легнала върху кръгла стъклена маса, носеща единствено черно дантелено бельо.

"После мъжете да не се оплакват, че жените не готвят", "Десертът какъв ще бъде?" и "Не е знаел каква закуска го очаква, иначе едва ли щеше да откаже" са написали една част от почитателите ѝ.

Преди два дни синът на Гани и Найденов, родил се в навечерието на 2020 г., навърши три месеца.

"Днес Давид става на 3 месеца, гледам го-шепичка човек, а всъщност целият ми свят", сподели тогава гордата майка, а трогателните ѝ думи предизвикаха феновете ѝ да изпишат редица пожелания към наследника ѝ.