Благодарение на приказките сме наясно, че всяка красива принцеса, изпаднала в беда, неминуемо бива спасена от рицаря в блестящи доспехи, пристигнал в точния момент на правилното място, възседнал своя бял жребец. Разказите за лека нощ са убедили не едно момиче, че някъде там по широкия свят се намира нейният герой, чакащ подходящия миг, в който да я избави от тягостния живот, дарявайки ѝ своята вечна любов.

Е, някои действително срещат храбреца и заживяват щастливо до края на дните си, докато други нямат този късмет и решават сами да се освободят от затвора във високата кула.

По всичко личи, че Джулиана Гани е намерила своя рицар, който не отдавна дари със син. Преди ден Мис Силикон 2013 сподели в своя официален Инстаграм акаунт снимка, разкриваща как дарява с целувка своя любим - Илиян Найденов, който е облечен в рицарска ризница. На кадъра фитнес инструкторът е въоръжен още с меч и щит, а на главата си носи метален шлем. Двамата са се отдали на ласки на фона на луксозния хотел "Royal Valentina Castle" в популярния СПА курорт Огняново, направен да изглежда като истински замък.

Вижте снимки >>

"И Рапунцел била спасена от смелия рицар", гласи посланието към кадъра.

Подобно изображение е качил в социалната мрежа и Илиян, но на неговия кадър половинката му не стои в обятията му, а е застанала зад гърба му, докато той е насочил оръжие по посока на фотографския обектив.

"Когато някой заговори жена ми", е написал той, давайки да се разбере, че не допуска други мъже да се навъртат около блондинката.

Всъщност, поводът да облече бронята е негова публикация, в която предизвиква последователите си да му дадат основателна причина да я сложи. Условието му е, че трябва да го разсмеят, за да го стори.

"За да се предпазиш от коронавируса", "За да се предпазиш от малкия и Джулката", "За да сменяш памперси" и "За да скриеш отчаяното си изражение", са само част от предложенията. Очевидно някое от тях все пак е успяло да го накара да се усмихне.