Преди малко повече от седмица Джулиана Гани и нейният любим - Илиян Найденов, стегнаха куфарите и загърбиха колебливия февруарски климат у нас, отправяйки се към винаги топлата Доминиканска република, където посрещнаха 30-ия рожден ден на носителката на титлата "Мис Силикон" за 2013 година. Празникът ѝ бе колкото специален, толкова и вълнуващ, тъй като двойката се отдаде на най-различни преживявания, сред които и яздене на коне по лазурната крайбрежна ивица от фин бял пясък на курортния град Пунта Кана, където се разбиват вълните и на Атлантическия океан, и на Карибско море.

"Езда, вятър, океан и безкрайна красота! Едно от най-щастливите ми изживявания откакто сме тук! Беше като в истински романтичен филм!", написа пловдивчанката към галерия от две изображения, разкриващи на последователите ѝ в Инстаграм мигове от преживяването.

Вижте снимки >>

От всички публикации, които еротичният модел и фитнес инструкторът качиха в социалните мрежи, ясно личи, че двамата определено се наслаждават на всеки един миг от времето, прекарано далеч от родината. Разбира се, по-голямата си част от престоя си на острова те прекарват на плажа, където се наслаждават на щедрите слънчеви лъчи, под които се припичат, хващайки тен, и тюркоазено сините и кристални води на естествения басейн, в които се разхлаждат, когато градусите там станат непоносимо високи.

Снимка: Официален профил в Instagram

Наскоро родителите на малкия Давид, навършил 1-година в последния ден на декември 2020 г., публикуваха кадри, на които позират с два шарени папагала и гущер, получил името Ставри... В поста си Гани обяснява на шега, че планира да вземе животните в България, за да зарадва с тях сина си. Но снимката, предизвикала наистина огромен интерес от страна на почитателите ѝ в платформата, бе тази, показваща бившата участничка в предаването "VIP Brother" в банята, при това както се и очаква заради мястото - без дрехи.

Вчера, малко преди да отлети обратно за България, тя съблазни мъжката част на феновете, разкривайки за пореден път плътта си на фотография, заснета във вана. На нея тя паднала на колене, стояща чисто гола с гръб към камерата. Косата ѝ е прибрана в бяла хавлиена кърпа, а главата ѝ е извърната на една страна.

"Прекрасна седмица на всички! Пожелавам ви много успех, много усмивки и много любов!", гласят думите към публикацията ѝ.

Снимка: Официален профил в Instagram

И макар много хора да харесаха кадъра, имаше и такива, които порицаха Гани за проявената дързост, изтъквайки, че въпреки всичко тя е майка. Естествено, нейните защитници веднага оспориха осъждащите я коментари.

"Снимката не е вулгарна. Какъв е проблемът? Женското тяло е красиво, когато е показано по нежен начин, то е изкуство", пише една от последователките ѝ.

"Когато нещо е красиво и секси, трябва да се показва, а не да се крие. Това са злобни коментари от завист", написа втора.

"Аз съм майка на три деца! По вашите разсъждения съм в пенсия, така ли?", подкрепи я трета.

Снимка: Официален профил в Instagram