По всичко личи, че тази зима няма да бъде традиционна, при това не само защото страната ни за втори път се намира в локдаун режим, но и понеже пейзажът навън дори не се доближава дори и бегло до характерната за сезона "бялата приказка", което допълнително понижава празничното настроение у хората... Ако те изобщо са били обзети от такова по-рано, разбира се. И докато в момента повечето жители на България са се насочили към различни планински хижи у нас, потънали в бял и пухкав сняг, където се надяват да усетят коледния дух, Гери-Никол се отправи към тропическа дестинация, на която той изглежда по-скоро като мит.

През уикенда певицата разкри на своите последователи в Инстаграм, че е решила да се отдаде на почивка извън страната ни, отвела я на остров, където градусите са още по-високи и горещи, отколкото в родината ни. И макар тя да скри точната си локация, все пак зарадва своите почитатели с щедра доза снимки, показващи красотата на мястото.

Вижте снимки >>

В личния си профил изпълнителката на "Гледай ме" публикува галерия, съдържаща три изображения, на които позира пред фотографския обектив в сатенена рокля тип "риза" в лилав цвят, чиито дълги ръкави се "компенсират" от късата ѝ дължина, разкриваща краката ѝ, както и дълбокото V-образно деколте. Визията ѝ се допълва от висящи обеци, завършващи със звезди, и сандали на висок ток.

На кадрите тя стои пред плувен басейн, от чиито две страни се редят палми, а зад тях се виждат редица шезлонги и луксозни бунгала, в едно от които е отседнала самата тя. В поредица от 24-часови истории, качени в платформата, варненката показа заведението на комплекса, разполагащо с панорамна гледка към плажа. От кратките видео клипове стана ясно, че, любуваща се на разбиващите се в крайбрежната ивица вълни, тя се е насладила на най-различни блюда от морски дарове.

Преди часове Гери-Никол сподели в акаунта си още фотографии, на които се намира във водите на хотелския басейн, облечена в светлосив цял бански със силно изрязана кройка и камъни в предната част. Тя е вплела бяло цвете в мократа си коса, а освен това е завършила визията си с чифт обеци и тънка гривна.

Освен това брюнетката публикува кратко видео, озаглавено с думите "Bon appétit", в което си взема душ след като вече е поплувала. Към момента постът е събрал над 48 хил. преглеждания.