Ваканциите са онова прекрасно време от годината, което човек очаква с нетърпение, за да може поне за малко да се откъсне от тягостното ежедневие на повтарящи се отговорности и ангажименти, отдавайки се на заслужено спокойствие. Разбира се, ако иска официално да скъса връзката си с реалността, която има лошия навик постоянно да го следва по петите, то той трябва да избяга на някое наистина далечно място, където да бъде недосегаем за онова, което е оставил зад гърба си. Но колкото и добре да звучи написаното дотук, има един малък проблем - всичко ще приключи, преди още да е започнало... Или поне това ще е горчивото усещане, което краят на почивката ще донесе със себе си, без значение дали от нейното начало са минали няколко дни или седмици. Да, времето лети бързо, а това, изпълнено с приятни мигове и положителни емоции - направо неусетно.

Именно до това заключение стигна Светлозара Димитрова, по-позната като Зара от първия сезон на "Big Brother", която все още се намира в Индонезия. Преди повече от месец брюнетката, станала известна с участието си в риалити шоуто, напусна прекрасния си дом в Манама, кралство Бахрейн, и се отправи към екзотичния остров Бали, където прекара първите шест дни в пълна изолация, затворена в пределите на крайбрежната вила, която е наела. След като карантината ѝ официално приключи, тя се отдаде на четири седмици, наситени с незабравими преживявания - от плажна йога до сърфинг, за които наскоро сподели в личния си Инстаграм акаунт, че са преминали внезапно, макар все още да не планира да се сбогува с дестинацията.

Вижте снимки >>

Ето какво пише някогашната водеща на предаването "Къщата" към една от многото прекрасни снимки, разкриващи красотата на мястото, приличащо на истинско късче от рая, озовало се под небето:

"Току-що осъзнах, че преди повече от месец пристигнах в Бали, но честно казано го усещам така, сякаш бе преди седмица. Прекарвайки дните си тук, започнах да мисля за онези неща от "реалния свят", който със сигурност не ми липсват, като:

- Трафикът... или това да шофирам.

- Асансьорите. Има нещо наистина смущаващо в тях.

- Телевизията. Скоро дори не съм виждала включен телевизор... Нямам си и представа какво ново има в Netflix!

- Кантарът. Откакто дойдох не съм се теглила и изобщо не съм следила приема си на калории... Не мисля, че съм качила килограми, но дори и да е така, чувствам се чудесно в тялото си, а друго не ме интересува.

- Високите токчета! Сега просто не нося обувки.

- Дизайнерските дрехи.

- Чакането по опашки и търсенето на място за паркиране.

- Замърсеният въздух.

- Носенето на грим.

Изглежда, че единствените неща, които ми липсват, са: приятелят ми, работата и клиентите... Ако намеря начин да ги преместя тук, ще бъде прекрасно", пише тя, признавайки за първи път, че има мъж до себе си.

Откакто в началото на 2020 г. се разведе с бившия си съпруг - австралийския спортист Ерик Уотсън, Зара обгърна интимния си живот в мистерия, запазвайки неговата неприкосновеност. Сега обаче разкри на последователите си във виртуалното пространство, че сърцето ѝ отново е заето, въпреки че не издаде повече подробности за човека, на когото е отредила специално място в него. Очевидно обаче дългият период, прекаран на дистанция от него, е я е накарал да преосмисли решението си и открехне завесата, с която покри личното си пространство.

Макар откровението ѝ до някъде да натъжи мъжката част на нейните почитатели, скоро след това тя все пак реши да ги зарадва с кадър, на който позира пред фотографския обектив в черен бански костюм, разкриващ перфектната ѝ фигура, на фона на спиращия дъха водопад Тибумана. А в коментарите под поста ѝ някои от потребителите на платформата я сравниха с амазонка.

Снимка: Официален профил в Instagram