Хейли Бийбър може да е чакала близо половин година, преди да обяви първата си бременност, но Интернет детективите усетиха вълнуващата новина месеци преди това.

Влюбените гълъбчета почти разбиха мрежата, като публикуваха снимки на 27-годишния супермодел, гушнала корема си, докато двамата подновяват обетите си в Хавай.

Въпреки че тя успешно успя да скрие всякакви признаци на бременността си на публични места, феновете започнаха да забелязват някои разлики в поведението й и начина й на обличане месеци преди разкриването на новината в Instagram.

Тя не присъства на Met Gala 2024

Слуховете за бременност около двойката достигнаха рекордно високо ниво в социалните медии, след като пропуснаха благотворителното фешън събитие.

Откакто направи своя дебют на Met Gala през 2015 г., Хейли е присъствала на събитието общо седем пъти.

Снимка: Getty Images

Докато събитието продължаваше, много потребители на X започнаха да публикуват постове, че чакат да видят дали Хейли Бийбър ще се появи на Met бременна. Отсъствието й като цяло беше прието като издайнически знак, че е очаквала, особено след като отиде на Coachella с голямо сако миналия месец.

Носеше широко яке в знойната жега на музикалния фестивал Coachella

Онлайн детективите не спряха да се чудят дали Хейли крие бременно коремче поради странния й избор да носи широко яке в знойната пустинна жега.

Въпреки високите температури в Индио, Калифорния, докато присъстваше на фестивала Coachella, Хейли изкара цял уикенд облечена в различни оувърсайз визии.

Съпругът й Джъстин сподели селфи, на което плаче

Докато Джъстин предизвика известно безпокойство, като сподели селфи, на което плаче, снимката допълнително подхрани слуховете, че семейство Бийбър преминават през емоционален период.

По онова време Хейли коментира, че причината не е драматична, а е от хубаво, което показва, че най-вероятно е плакал от радост. След новината за бебето, фен коментира под селфито, публикувано на 27 април, че той "плаче, защото иска да сподели новината, но трябва да чака".

Баща й Стивън Болдуин публично помоли феновете да се молят за двойката

Може би един от най-големите знаци, че Хейли и Джъстин се готвят да навлязат в нова глава от живота си, беше, че баща й публично помоли феновете да се молят за тях.

В края на февруари 57-годишният актьор публикува повторно видео на Джъстин, който пее, което беше споделено от основателя на All Things Possible Ministries Виктор Маркс и надпис: "Християни, моля, когато мислите за Джъстин и Хейли, отделете време за молитва за тях да имат мъдрост, защита и да се приближат до Господ."

Нейната развяваща се бяла рокля на Хаваите

По-рано този месец потребители на социалните медии се обърнаха към X, за да спекулират, че Хейли е бременна въз основа на избора й да носи феерична бяла рокля.

Друг посетител, който разкри, че е срещнал двойката в бар на открито, сподели снимки на Джъстин и Хейли, седнали близо един до друг, докато гледат нещо на телефона му.

Преди бременността стилът на Хейли до голяма степен се състоеше от изрязани топове и по-разголени визии.

Освен това феновете забелязаха, че тя споделя повече ретроспективни кадри или фотоси от рекламни кампании, които очевидно са заснети преди бременното й коремче вече да започне да се забелязва.