Певицата и актриса Ева Герогиева-EVA е позната най-вече на младото поколение българи, сред което тя е истинска сензация. Участието ѝ в пародийния уеб сериал "#Кифла" я превърна в идол на подрастващите, а следващият ѝ проект - "#EVA", както и песните ѝ, затвърдиха позициите ѝ на тийн звезда.

Вижте снимки >>

Където и да отиде Ева, навсякъде я разпознават деца, които изпадат в истинска истерия и започват или да викат името ѝ, или да я молят за селфи. А тя мило се съгласява, провокирайки усмивки на лицата им.

В момента Георгиева участва в поредната онлайн продукция - "Салонът", в която си партнира с Джулиана Гани и Диона. Действието на епизодите проследява дните на две фризьорки и една маникюристка, опитващи се да спасят от фалит салона за красота, в който работят.

И въпреки че е любимка на младежите, тя самата вече не е малко момиче и напоследък захвърли невинния си имидж и розовите рокли... Днес в официалната ѝ Инстаграм страница започнаха все по-често да се появяват снимки, разкриващи повече от плътта ѝ.

Преди ден в социалната мрежа тя сподели кадри по черен бански в две части, с които зарадва своите почитатели. На изображенията тя показва перфектната си фигура и държи голям чувал за смет, като се усмихва към обектива.

"А вие замърсявате или почиствате нашата МАЙКА ЗЕМЯ?", гласи посланието към фотографиите, събрали хиляди харесвания.

Всъщност, снимките са част от най-новия риалити проект с нейно участие - "Top Queen", в който зрителите могат да видят и модната дизайнерка Мегз.

Очевидно инициативата на последния епизод на предаването е успяла да достигне до класните стаи, защото в коментарите под публикацията някои от последователите ѝ пишат, че заедно със своите съученици са събрали 10 хил. пластмасови капачки, които вече са дарили на благотворителна кампания.