Семейство Джаферович продължава екзотичната си ваканция, като след Виетнам, Евгения и Ваня се озоваха в Камбоджа, където преди повече от 4 години бившият футболист спечели риалити шоуто за оцеляване "Survivor".

Вижте снимки >>

Ваня публикува кадър от остров Ко Ронг, на който мери сили с останалите участници в риалитито. Към кадъра Джаферович написа: "Преди повече от 4 години, тръгнах си от тук като финалист на Сървайвър, а няколко месеца след това и спечелих. Всички спомени ми се връщат обратно и емоциите са много силни. Има нещо в този остров, което не иска да ме пусне и ме кара да се връщам при него, пак и пак. Обичам го."

Евгения на свой ред продължава да изкушава със секси кадри, като е успяла да отговори на въпросите на заинтересовани защо са избрали това време на годината да посетят тези места, при положение че у нас е популярно да се ходи, когато в България е зима. Жени обяснява, че те с Ваня предпочитат сезона, когато там не е толкова топло и в по-дъждовно, като уточнява, че все пак вали по-малко, отколкото в София в момента.

По всичко личи, че този път семейството се е отдало на романтична ваканция без деца.