Певецът Филип Киркоров удари с букет цветя в лицето мъж от публиката по време на концерт в Казахстан, като видеозапис от това е публикуван в интернет. На кадрите се вижда как недоволният музикант слиза от сцената в залата, удря два пъти зрителя с цветята, захвърля букета на сцената и продължава да пее.

Екатерина Успенская, представител на естрадната звезда с български корени, заяви, че Киркоров е ударил с цветя член на екипа, защото не е допуснал фенове до сцената.

В руските медии бе публикувано и видео от друг инцидент от концерта. В края на изпълнението Киркоров с букет цветя в ръце гони от залата човек от публиката, който си беше купил билети, а фенове се снимаха до него и се опитваха да му връчат букети.

По-рано в Telegram се разпространи видео от най-голямата сцена в узбекската столица - Двореца на народната дружба в Ташкент. Както отбелязват медиите, Киркоров не нацелвал нотите, а според коментарите той се е скарал с руско-узбекската певицата Наргиз, която не е могла да сдържи емоциите си и се изразила нецензурно, след като видяла плаката за концерта му в Узбекистан. По време на шоуто Киркоров посветил цяла реч на Наргиз, като я нарекъл "изродка" и заявил, че "който не може да обича, никога няма да изпее любовна песен, никога няма да успее". Много зрители са останали недоволни от изпълнението на певеца и отбелязали, че не са си купили билети за концерта, за да слушат сблъсъка между изпълнителите.