Въпреки че вече е средата на декември, мнозина все още изпитват сериозно затруднение в търсенето на своя коледен дух, който и тази година сякаш е потънал вдън земя, упорито отказвайки да ги навести. Факт е, че откакто избухна пандемията вече нищо не е същото, а в това число попадат дори и празниците, които сега преминават с далеч по-малко въодушевление и ентусиазъм от обичайното. Ако навремето този период от годината бе изпълнен с добро настроение и трепетно вълнение, то днес из въздуха по-скоро се носят меланхолия и безсилие, провокирани от изпитанията, през които светът продължава да преминава.

Но дори в това смутно време се намират хора, които не спират да поддържат традицията жива, а тя на свой ред им вдъхва надеждата, че независимо от трудностите, най-хубавото винаги предстои. И така, докато едни все още се чудят дали си заслужава да извадят кашоните с украса, събиращи прах в килера или мазето, други вече отдавна са го сторили, преобразявайки дома си във вълшебно място, пренасящо ги в друга реалност. Точно като имението, разположено в западния край на Френската Ривиера, и по-точно на морския бряг в Кан, в което Филип Плейн и половинката му Лучия Бартоли живеят.

Вижте снимки >>

Макар там да няма сняг, а и да не е никак сигурно, че скоро изобщо ще има, двойката далеч не се нуждае от такъв, за да накара жилището си да изглежда така, сякаш е излязло от някоя коледна приказка. Наскоро един от най-ексцентричните дизайнери в света на модата отвори вратите на внушителната си къща, канейки своите последователи в социалната мрежа на вълнуваща обиколка из вътрешността ѝ.

WINBET - победата е емоция, която си заслужава да бъде изживяна! (18+)

В серия от кратки видео клипове, качени като 24-часови истории в Инстаграм профила му, германецът разкри лукса и разкоша, сред които води дните си. Кадрите започват от двора, където са стоят личните му автомобили. От тях се виждат общо пет, въпреки че той по всяка вероятност притежава повече, тъй като сред показаните коли липсва зеленото му Ferrari, което е сред любимите му превозни средства. Паркингът завършва на няколко крачки от огромна елха с богата декорация, в която преобладава червения цвят, като основен акцент в нея са големи орнаменти във формата на джинджифилови човечета. Следва алея, в чиито два края се редят масивни играчки, изработени като лешникотрошачки, отвеждащи до входната врата на основната къща, на която е поставен величествен коледен венец.

Снимка: Официален профил в Instagram

Именно сред дървените фигури на войници обаче моделиерът и любимата му решиха да си направят снимка, на която се държат за ръце. На нея брюнетката е облечена с черно бюстие, комбинирано със същия цвят латексов панталон и ботуши под коляното на висок ток, а върху раменете си е преметнала лъскаво палто. Партньорът ѝ е заложил на сиво велурено сако и бяла риза с разкопчана яка, към които е добавил дънки.

Виртуалната разходка обаче съвсем не приключва тук, защото последвалите публикации показват какво се крие зад стените на сградата. Плейн развежда почитателите си единствено из една от стаите, но и тя е достатъчна, за да задоволи любопитството им. Просторната всекидневна, разполагаща с бар, е обзаведена със семпли, но стилни бели мебели, като най-силно впечатление прави дългият диван, пред който се редят няколко малки маси, завършващ на крачка от френските прозорци, предоставящи гледка към открития плувен басейн навън. В помещението има още една елха, но даже по-интересна от нея е джагата "La Babyfoot", дело на марката "Louis Vuitton", която струва почти 80 хиляди долара.

Снимка: Официален профил в Instagram