Въпреки че бе средата на декември, преди малко повече от седмица Гери-Никол се отдаде на горещи емоции, отправяйки се към екзотична дестинация, която по онова време остана загадка за нейните почитатели. Тогава певицата публикува серия от снимки, разкриващи как се радва на благоприятните климатични условия на неназованото място, позирайки пред фотографския обектив по бански костюм, навлязла във водите на плувен басейн, от чиито две страни се редят палмови дръвчета и луксозни бунгала.

Изображенията определено успяха да впечатлят последователите ѝ в социалната мрежа, част от които поискаха да разберат къде се намира този тропически рай, а сега, сякаш специално за тях, изпълнителката на "Гледай ме" реши да разкрие местоположението си. Оказва се, че преди коледните празници, тя е избрала да посети един от най-известните острови-курорти в Индонезийския архипелаг и по-точно - Бали, известен още като "Острова на боговете".

Вижте снимки >>

Неофициалното му название идва от факта, че в древността хората са вярвали, че именно там, сред множеството храмове, намиращи се край свещената планина Ангуг (действащ вулкан, издигащ се на 3124 м надморска височина, който е най-високата точка на мястото), са живели хиндуистки божества.

Парчето земя, чиито южни брегове се мият от Индийския океан, а северните му - от тихоокеанското море Бали, е разположено на 8 градуса от екватора, което означава, че на него се отличават два климатични периода - сух (обхващащ месеците от май до септември) и дъждовен (от октомври до април). Валежите обаче съвсем не са целодневни, а краткотрайни, колкото да освежат въздуха, а температурите през това време са около 30 градуса.

Живописните пейзажи, изпълнени с водни лилии, жасмини и магнолии, действат като магнит на туристите, стичащи се от близо и далеч към Бали, предоставящ им още комбинация от красиви и спокойни плажни ивици, на които човек може да стане свидетел на спиращи дъха залези, и оживени заведения, където веселбите продължават до зори.

Наскоро Гери-Никол сподели в своя акаунт нови фотографии, показващи как се припича под ярките слънчеви лъчи, които напоследък са рядко явление у нас. На тях варненката носи цикламен бански в две части, разкриващ извивките на тялото ѝ, допълнен от очила, чиито стъкла са изработени във формата на пеперудени крила, обеци, наподобяващи миди, и нежно колие, спускащо се на етажи. На два от кадрите тя носи и прозрачен плажен халат с 3/4 ръкави, който е обсипан с блестящи камъни, а също и чехли с пух.