За някои хора, с настъпването на ноември, слънчевите дни приключиха, но за други - лошото време у нас е повод да потърсят топли преживявания на други места. Така например, за Глория и нейния любим - пловдивският бизнесмен Йордан Джермански, задаващата се зима се оказа достатъчен повод, за да създадат горещи спомени в един от най-красивите градове в Персийския залив, а именно Мускат.

Вижте снимки >>

Арабската приказка на двамата влюбени започна още през уикенда. Тогава попфолк звездата качи в официалната си Инстаграм страница снимка, разкриваща спиращата дъха гледка към Арабско море. По-късно тя сподели и кадър, на който позира на плажната ивица, облечена в светлосиня дълга рокля с тънки презрамки. Но изображението, зарадвало най-много почитателите ѝ, бе това, на което позира с Джермански. На фотографията те стоят на мост, насред разкошната градина на луксозния хотел "Shangri-La Al Husn", в който са отседнали.

Мускат е главният град и пристанище на Оман, като в него се намира резиденцията на правителството на султана. Страната е едно от малкото места, където планините и пустинята срещат морето, предоставяйки на туристите незабравими пейзажи и преживявания. Тя има над 6000-годишно културно наследство, което съчетано с "благата на модерния свят", го превръщат в мечтана дестинация за много хора.

Обиколката на звездата от "Пайнер" продължи с гостуване във ферма за коне, собственост на техни приятели, а след това тя посети внушителния 5-звезден комплекс "Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel", откъдето публикува кратко видео.