Глория е на музикалната сцена и под светлините на прожекторите вече 25 години, като за това време си завоюва признанието "Прима на българския фолк", дадено ѝ от нейните почитатели. Тя обаче е от изпълнителките, които предпочитат да пазят личния си живот далеч от полезрението на медиите и не изпада в подробности, когато стане въпрос за него.

Вижте снимки >>

Съвсем наскоро тя склони да надигне леко завесата на пространството, отредено единствено за нея и близките ѝ, като показа на феновете си мъжа, спечелил сърцето ѝ - пловдивският бизнесмен Йордан Джермански. Но сега тя е готова да направи нещо повече и е решена да разкрие какво се крие зад кулисите - онова, което през годините е останало скрито от публиката.

През декември тя ще разкаже историята на Галина Иванова, момичето от Русе, превърнало се в обичаната от мнозина певица Глория. Интимните подробности около нея ще излязат наяве заедно с дълбоко скрити тайни от миналото ѝ в автобиографичната ѝ книга "До последната усмивка", която ще се появи на пазара преди наближаващите празници.

Звездата на "Пайнер" зарадва последователите си в Инстаграм, споделяйки обложката на бъдещото издание.

"Моята книга! Моята история! Предстои нещо, което направихме с много любов - аз и главната редакторка Маргарита Лозанова, за нейно величество публиката! Очаквайте я през декември", гласи посланието към кадъра, на който тя е облечена в нежен бял тоалет с V-образно деколте.

От коментарите към публикацията ѝ става ясно, че почитателите на брюнетката вече са направили предварителни резервации за заглавието и дори питат за електронен вариант на книгата.

Глория работи усилено и продължително над мемоарите си, като в една от главите тя описва тежките премеждия, през които е минало семейството ѝ.

Неотдавна тя сподели пред таблоид, че баща ѝ е имал проблеми с алкохола, а майка ѝ често е плакала и се е ядосвала заради това. Книгата ѝ няма да подмине този период, напротив - ще даде повече подробности за него.