Глория е от онези хора, които имат специална връзка с морето, ето защо независимо накъде отиде, почти винаги в близост до избраната от нея дестинация има естествен басейн. Поради тази причина, когато в края на април ограничителните мерки у нас започнаха постепенно да се разхлабват, след месеци престой у дома си, тя веднага се възползва от възможността и се оправи към родното Черноморие.

Звездата на "Пайнер" прекара известно време в Несебър, като дори неблагоприятният тогава климат не успя да повлияе на радостта ѝ, предизвикана от разбиващите се в брега вълни. Но дори очарованието на някогашна Месамбрия не може да се мери с любовта към Гърция, преливаща в сърцето на брюнетката.

Вижте снимки >>

От много години насам южната ни съседка е най-предпочитаното от Глория място за отдих. Нещо повече, тя притежава собствен имот в родината на узото, затова не е никак чудно, че от няколко дни изпълнителката се намира именно там.

Наскоро тя сподели в личния си Инстаграм акаунт няколко снимки, на които позира пред фотографския обектив под гръцкото небе и, разбира се, в близост до морето. На кадрите тя е облечена в дълга бяла рокля с тънки презрамки, по която нежно се спускат розови рози. Допълвайки визията си, певицата се е спряла на слънчеви очила и големи обеци тип "халки".

"Моето ново начало", гласи посланието към публикацията ѝ.

Не става ясно обаче дали има предвид просто промяната в пейзажа или потвърждава тръгналите напоследък слухове, че е разтрогнала годежа си с Йордан Джермански. Припомняме, че през май редица наши медии писаха, че Глория е върнала годежния пръстен на пловдивския бизнесмен, а с това е сложила край на връзката си с него.

Съмненията за прекратените им взаимоотношения се подклаждат и от друг неин пост, отпреди две седмици, когато тя качи в социалната мрежа фотографии от язовир Искър.

"И как да бъда питомна, когато душата ми е дива и свободна?!", написа тогава тя.

Каквато и да е истината, факт е, че в момента бившата съпруга на Илия Загоров, който е баща на дъщеря ѝ Симона, изглежда наистина щастлива. За това свидетелства нейната усмивка, запечатана на гръцко пристанище, където сутрин обича да кара колелото си.