Погледнат отстрани, благодарение на своята лъскава опаковка, шоубизнесът изглежда доста по-примамлив, отколкото е в действителност. Именно с този факт бързо се сблъскват всички, навлезли веднъж в него. Независимо от първоначалните им очаквания, скоро те разбират, че зад кулисите нещата стоят по съвсем различен начин, в сравнение с тези, изложени на показ под ярките светлини на прожекторите.

Истината е, че в добре прикритата си сърцевина, развлекателната индустрия представлява бойно поле, в което се водят ожесточени битки за надмощие, защото славата, подобно на всичко останало, също има срок на годност. Да, ако човек не полага постоянни усилия за популярността, с която се е сдобил, рано или късно просто ще я загуби, потъвайки в забрава.

Вижте снимки >>

Макар все още да е млада, Симона Загорова също си дава сметка колко силно конкурентна е сферата, в която е избрала да се изявява. Тя отдавна е разбрала, че най-добрият начин да оцелее в нея е да не спира да поддържа интереса към себе си жив, подклаждайки го при всяка удобна възможност. И макар неотдавна да пусна нова дуетна песен с колегата ѝ Орлин Златков, певицата продължава да залага на различни начини за привличане на всеобщото внимание.

Като например честото публикуване на снимки в социалните мрежи, което е изпитан метод за тази цел. Напоследък, за радост на своите почитатели, тя активно поддържа личния си Инстаграм профил, показвайки им подбрани мигове от своето лято, на което доскоро се наслаждаваше край морето. Преди две седмици дъщерята на Глория сподели в платформата горещи кадри от плажа. На тях тя позира пред фотографския обектив застанала на скалист бряг, облечена в червен бански костюм от две части с изрязана кройка, който разкрива нейното тяло.

Публикациите ѝ определено направиха сериозно впечатление на последователите ѝ във виртуалното пространство, които не спестиха своите комплименти, изтъквайки, че изглежда прекрасно. Много от тях отбелязаха, че част от това се дължи на факта, че година след като роди първото си дете, кръстено на неговата популярна баба, Симона видимо се е вталила, извайвайки наистина съблазнителна фигура.

Сякаш мотивирана от ласкавите им думи, преди часове изпълнителката на "Амазонка" реши да разкрие на феновете си тайната на своите добри резултати. Стори го с нова серия от изображения, на които се намира във фитнес залата, което само по себе си означава, че поддържа форма с интензивни тренировки, потейки се усърдно на уредите. Желязната дисциплина, която проявява, определено има ефект, защото както мнозина подчертаха, тя изглежда по-добре от всякога.