Красивата и магнетична водеща на сутрешния блок на БНТ - Ева Кикерезова, която вече информира българския зрител за прогнозата за времето по канала, е позната на всички с лъчезарната си усмивка.

В момента обаче тя радва своите почитатели не от малкия екран, въпреки че отново се върна на работа след раждането на третото си дете, а от социалната мрежа...

Вижте снимки >>

Преди часове блондинката сподели в официалния си Фейсбук профил своя снимка, заснета на фона за живописния пейзаж и екзотика на тайландските острови Пи Пи. На кадъра тя излиза от кристално чистите води на Адаманско море по изрязан цял черен бански с тънки презрамки, минаващи през врата ѝ, а мократа ѝ коса е обърната назад. За да завърши плажната си визия, Ева е сложила слънчеви очила.

Впечатление прави страхотната фигура на Кикерезова, която по нищо не издава, че само преди няколко месеца е дарила живот на последната си рожба.

Преди 3 дни тя публикува първото си изображение от своята ваканция, на което е застанала пред обектива в поза за медитация, допирайки дланите си една в друга пред себе си. Косата ѝ е прибрана от едната страна, като в нея е поставено цвете. На фотографията тя носи черна рокля с къс ръкав и V-образно деколте, чиято кройка върви по извивките на тялото ѝ в горната част, а надолу полата ефирно се разкроява.

"И аз стигнах до Тайланд най-накрая", гласи посланието към фотоса, към което тя е прибавила няколко емотикони във формата на съце.