Още преди празниците Николета Лозанова и половинката ѝ Ники Михайлов стегнаха куфарите и избягаха далеч от студа в България. Те се озоваха сред пленителната екзотика на Виетнам, където посрещнаха както Коледа, така и новата 2020 година.

Вижте снимки >>

Двойката е отседнала в една от самостоятелните и просторни вили на луксозния хотел "Four Seasons", намиращ се на спокойните брегове на Hoi An. Комплексът изглежда като истинско късче от самия рай, като е оборудван с всякакви удобства. На разположение на гостите са цели 4 тенис корта, игрище за баскетбол, няколко басейна, ресторанти, библиотека и др.

Вярна на себе си, плеймейтката не спира да публикува кадри в официалната си Инстаграм страница, в които разкрива мигове от горещата си ваканция със своя любим. От кадрите става ясно, че брюнетката се възползва максимално от слънчевите лъчи и усърдно работи върху своя тен. Тя не пропусна да се снима и със сив мрежест тоалет с надпис "Kiss" върху гърдите, разкриващ тялото ѝ. Дрехата е на любимия ѝ дизайнер Филип Плейн и е много сходна с роклята, с която тя посрещна 32-ия си рожден ден в началото на декември през миналата година.

В първия ден на 2020-та, отбелязвайки новата година, тя сподели фотография, на която с Михайлов се целуват. А на последните снимки се вижда, че Ни Ло се е отдала на обиколки с велосипед и активна почивка на плажа, където се припича топлес.