Личният живот на звездите безспорно е тема, която успява да провокира и разпали интереса на широката аудитория, желаеща да разбере колкото се може повече подробности за онова, което популярните имена се опитват да опазят далеч от ярките светлини на прожекторите и всеобщото любопитство. Въпреки това обаче, всяка знаменитост добре знае, тежката корона на славата я лишава от правото за неприкосновеност на събитията (пък било то и интимни), които изграждат нейната история - правило, което Григор Димитров си припомни в свое видео интервю, провело се вчера, на живо в Инстаграм страницата на "Vitamin Well".

В него тенисистът, който вече повече от седмица е в Мелбърн, отговаряше от хотелската си стая на предварително изпратени от почитателите си въпроси. И макар акцентът на разговора да падна основно върху професионалните му изяви, както и подготовката му за турнира Australia Open, който ще стартира в началото на февруари, в определен момент фокусът плавно премина към връзката му.

Вижте снимки на Лолита >>

В интерес на истината спортистът сам насочи диалога в тази посока, макар и без да иска. След като бе запитан кои са сериалите, които гледа по време на пандемията, той призна, че всъщност предпочита да разпуска с филми, но най-вече със своята PlayStation конзола, подчертавайки обаче, че все още не е вманиачен по видео игрите.

"Изключително приятно е, когато физиотерапевтът и гаджето ти искат да се присъединят към теб, а ти трябва да ги научиш как точно да играят. Заедно откриваме нови неща и времето преминава доста бързо", обясни първата ни ракета.

Естествено, след като Димитров спомена Лолита Османова, водещият нямаше как да пропусне възможността да разбере повече за романса им.

WINBET - забавлението продължава онлайн! (18+)

"Всички искат да разберат пикантериите, а? Да, запознахме се преди известно време и предполагам, че скоро ще я видите на телевизионния екран, надявам се без маска, защото на последните турнири, на които ме придружи, за съжаление изражението на лицето ѝ бе скрито зад такава. Но е хубаво да бъде до мен и да ме подкрепя в тези тежки времена. Очаквам това с нетърпение. През последните месеци се случват много нови неща около мен, а тепърва ми предстоят още. Вълнувам се", сподели хасковлията, след което побърза отново да върне беседата към тениса.

В разговорът се включи и колежката му Серина Уилямс, която на няколко пъти дори успя да го разсмее с глас.

"Чух, че използваш едно и също бельо и не го сменяш", каза тя, предизвиквайки буен смях у него.