Забравете какво сте чули, лятото все още не е свършило и остават достатъчно дни, които можете да оползотворите на плажа. Точно за това напомнят снимките, които Хали Бери сподели в официалната си Инстаграм страница.

Вижте снимки >>

Актрисата, която отпразнува 53-ия си рожден ден по-рано този месец, публикува секси кадри, разкриващи как се наслаждава на слънчевите лъчи край басейн. За мнозина отпуската може да е приключила, но за красавицата тя тепърва предстои.

"Трябва да се откъснеш от тежката работа, да проветриш съзнанието си и да се насладиш на малко свободно време", гласи посланието на фотографията, на която тя лежи на ръба на басейна, прикрила глава със сламена шапка в широка периферия и потопила едната си ръка във водата.

На фотосите Бери разкрива перфектна си фигура, облечена в съблазнителен цял черен бански, чиято по-голяма част е полупрозрачна и показва повече плът. Оказва се, че за него тя не е похарчила огромна сума, както биха предположили много хора, предвид славата и финансовото състояние на звездата. Всъщност банският на марката "Bluebella" струва едва 29 долара, но стои на Хали повече от прекрасно, подчертавайки формите на актрисата.