Игрите на доверието са разпространен метод в психологията още от 70-те години насам. Тяхната цел е да изгради връзка между двама души чрез вярата, че могат да разчитат един на друг. Навярно неведнъж сте виждали някой от вариантите на това упражнение по филмите, като например - "водене на слепец" или "падане назад". В повечето случай се постигат добри резултати, но само при условие, че и двамата участници вземат начинанието на сериозно...

Вижте снимки >>

Не така обаче стоят нещата за Филип Плейн и неговата половинка, които преди ден решиха да изпробват тази психологическа техника. 42-годишният немски дизайнер, популярен със своя екстравагантен поглед към модата, публикува в личния си Инстагрм акаунт кратко видео, с което разсмя последователите си в социалната мрежа, макар шегата да бе за сметка на любимата му.

На кадрите Лучия стои на ръба на басейн, а приятелят ѝ я държи за врата, спускайки я плавно надолу, с лице към водата. За по-сигурно брюнетка се е хванала с две ръце за китката му, опитвайки се да не падне. Стигайки по средата на разстоянието до повърхността, модният корифей забавя движението, сякаш се готви да я дръпне обратно назад, но само миг по-късно става ясно, че той изобщо няма подобно намерение.

Пръстите му съвсем умишлено пускат Лучия, оставяйки я да падне с писък във водата, облечена в сет от черен топ и пола с логото на марката "Plein". Филип започва да се смее, заедно с човека, който снима клипа, а само след секунда мократа жена изплува и се присъединява към смеха.

"Не вярвай на гаджето си", гласи посланието към публикацията, минала 800 хил. гледания.

Феновете му поставиха множество развеселени емоджита, придружени от шеговити коментари, че той определено не е достатъчно силен, за да я опази от неприятния финал, както и че отсега Лучия със сигурност няма да може да му се довери.

Преди две седмици, отбелязвайки католическия Великден, двойката посети дома на дизайнера в Мюнхен, където посрещна празника в компанията на неговата майка и сестра. Тогава споделените от него кадри разкриха как се веселят около голяма трапеза, прецизно украсена с тематични декорации.

За първи път германецът представи партньорката си пред пресата през последния месец на 2019 г., малко преди двамата да се отправят на почивка към екзотичните Бахамски острови.