Ирина Шейк е "стеснила кръга си" значително, пише "RadarOnline". Източници пред изданието твърдят, че е решена да даде шанс на Том Брейди, дори ако това означава да скъса връзките с някои от приятелите си.

"Тя се страхува, че слуховете могат да го изплашат", казва информиран пред "Page Six". Шейк дава най-доброто от себе си и наистина "иска това да проработи", по думи на запознатият, който разкри също, че Брейди имал критерии за жена, които тя покривала, както и обратното. "Симпатяга е", допълва източникът. 

За Ирина и Том се заговори, че са нещо повече от приятели преди месец, след като бяха засечени в колата да си раздават интимни ласки. Иначе преди Брейди тя имаше връзка с Брадли Купър, от когото има и дете.

Що се отнася до Том - бракът му с Жизел Бюндхен бе финализиран през октомври 2022 г. след 13 години съвместен живот. Тогава Бюндхен каза: "Приоритет винаги са били и ще продължат да бъдат нашите деца, които обичаме с цялото си сърце". И допълни: "Да вземеш такова решение не е лесно, но ние бяхме отделечени един от друг отдавна. И макар да е трудно да преживееш подобно нещо, аз се чувствам благословена за времето, което имахме заедно. Желая на Том само най-доброто".

Според "RadarOnline" двете страни са се опитали да се помирят, преди да се разделят. "Единствената му цел е да си върне семейството", разкриват източници пред изданието.

Бюндхен обаче не е разтревожена от факта, че бившият й продължава напред, въпреки слуховете, че не е доволна от избора му.

Междувременно Брадли Купър имал известни притеснения относно връзката на Ирина с Том.