Ким Кардашиян представи две от новите си най-добри приятелки в риалити шоуто Keeping Up With The Kardashians, Иванка Тръмп и Лорън Санчес, които се появиха в ефира, за да отпразнуват 43-ия й рожден ден.

Както Иванка, 42-годишната дъщеря на Доналд Тръмп, така и Лорън, 54-годишната годеница на милиардера Джеф Безос, бяха сред първите знаменитости, заснети да пристигат на тържеството, организирано от сестрата на Ким, Клои Кардашиян, в известен ресторант в Бевърли Хилс.

Снимки на Иванка Тръмп>>>

След като гостите се настаниха на отредените им места, стана ясно, че Иванка е седнала точно до Ким, докато Санчес е позиционирана през още две места.

Отляво на Кимбърли пък бе една от най-близките й приятелки, Алисън Статър, една от шестте приятелки, които са били до нея през целия й живот и които тя нежно нарича "вечни".

Като се има предвид VIP местата на Иванка и Лорън в класацията за места, става ясно, че те бързо са си проправили път до върха на приятелската група на Ким.

"Тази вечер просто искам да празнувам с моите момичета и мисля, че всички имаме нужда от това понякога. По-конкретно тази седмица беше пълен хаос", казва Ким в изповедта си. "Но, честно казано, нямаше да съм тук, ако не бяха моите приятели. Те ме подкрепят. Мисля, че вероятно затова никога не съм ходила на терапевт, защото имам най-добрите приятелки в целия свят и те означават всичко за мен."