Ивайла Бакалова, носителка на титлата за най-красива българка на 2001 г., от години живее извън пределите на родината ни. Днес нейният дом се намира в горещия Дубай. Преди време обаче самата тя бе споделила в свое интервю, че не е привърженик на града и неговият лукс, който намира за изморяващ. Единствената причина, задържаща я в Арабските емирства, е бизнесът ѝ с недвижими имоти.

Вижте снимки >>

Но въпреки факта, че брюнетката се е установила в Близкия изток, тя съвсем не прекарва цялото си време там. Напротив, като привърженик на пътешествията, моделът не обича да се задържа дълго на едно място, ето защо страстта ѝ я отвежда на различни точки по света.

Нейният официален Инстаграм профил е изпълнен с редица красиви кадри, на които тя позира на фона на спиращи дъха гледки. Макар да разкрива на своите последователи в социалната мрежа избрани мигове от своите ваканции, по принцип Ивайла предпочита да запази в тайна къде точно се намира. Този път обаче, тя разкри на феновете си, че е в Картахена.

Преди часове красавицата качи в сайта за фотосподеляне галерия, съдържаща няколко изображения от прекрасната и топла дестинация. На тях миската позира по черен изрязан бански от две части, разкриващ стегнатото ѝ тяло.

Тя е застанала на ръба на басейн, а зад нея се вижда екзотична растителност, между която подава хоризонта на Карибско море. Небето, запечатано на снимката, е изключително живописно, обагрено в цветовете на "изгарящото" в залез слънце.

"Рай", е единственото, което написа тя.

Ивайла показа на почитателите си, че здравословното хранене е част от начините, с които тя поддържа своята добра фигура. Под формата на история, 38-годишната манекенка от Варна, сподели кадър, показващ закуската ѝ, състояща се изцяло от тропически плодове.

Преди няколко дни Бакалова публикува други кадри от престоя си в северната част на Колумбия, на които се разхожда из улиците на града по къса черна рокля с V-образно деколте, комбинирана с джапанки в същия цвят и очила тип "авиатор". Тя е застанала до фасадата на сграда, на чийто прозорци цъфтят красиви цветя.

"Цветен ден", гласи посланието към публикацията.