Няма съмнение, че Ивет Лалова-Колио, която само преди няколко дни бе избрана за пети път за Атлет на България, е една от най-магнетичните жени, родила се по нашите ширини. Освен обаяние, обаче, 35-годишната лекоатлетка има и безпогрешен усет към красотата, особено когато става въпрос за места.

Вижте снимки >>

На редица кадри в официалната си Инстаграм страница, спортистката позира на фона на различни прекрасни гледки от целия свят. Тя винаги радва своите последователи, правейки ги свидетели на пейзажите от различните дестинации, които посещава.

Последните снимки, които сподели в социалната мрежа, разкриват картини от Сан Франциско. Американският град, разположен на Западното крайбрежие, е известен със своите 42 хълма, стръмни улици, бившия затвор Алкатрас - построен на едноименния остров на 2,4 км от брега, в който е лежал Ал Капоне, и висящия мост Голдън Гейт.

Изображения, именно на част от тези забележителности, Лалова качи в сайта за фотосподеляне.

"Да кажа, че съм влюбена в този град, би било малко. Улиците, мостовете, морските лъвове (които по някакъв начин ми напомнят за кучето ми), чайката и затворът Алкатрас на фона зад нея, океанът... Благодарна съм за невероятното преживяване и нямам търпение да споделя някои новини съвсем скоро!", гласи посланието ѝ към галерията от фотографии, които илюстрират думите ѝ.

Почитателите ѝ ще трябва да изчакат, за да разберат какви са вълненията около нея, за които загатва в публикацията си, без да дава насока дали са свързани с професионалния или личния ѝ живот.

Запоследно най-бързата бяла жена на планетата бе в града, в който са снимани хитовите филми "Интервю с вампир", "Мисис Даутфайър", "Първичен инстинкт" и "Зодиак", в края на юни т.г., за старта от Диамантената лига. Догодина ѝ предстои да участва на пета олимпиада, която ще се проведе в Токио, като вероятно това ще е последното ѝ участие на Олимпийски игри.