Почти година - толкова време измина, откакто на човечеството му се наложи да се затвори по къщите си, спазвайки ограничителните мерки и препоръчителната социална изолация, за да избегне заразата с новия коронавирус. В този период старото ежедневие - такова, каквото хората го познават, отстъпи място на своя съвсем различна версия, към която всички трябваше да се пригодят. Животът сякаш изведнъж добри съвсем малки размери, тъй като по-голямата част от него започна на преминава в пределите на дома, превърнал се и в офис, и във фитнес зала...

Но макар мнозина да могат да си позволят лукса да работят от жилището си, има и такива, които просто няма как да го сторят, като красивото лице на българската атлетика Ивет Лалова, спечелила квота за Олимпийските игри в Токио. Нейната подготовка за важното състезание просто няма как да премине в закритите и тесни пространства на един апартамент, например... Пък било то и най-големият.

Вижте снимки >>

Поради тази причина на спортистката ѝ се наложи да изнесе тренировките си навън - под открито небе, при това на място с благоприятни климатични условия, където може да облече комфортния си къс спортен екип. Ето защо в последните няколко седмици тя се намира извън България, калявайки тялото си сред красивите гледки на екзотичните острови на Атлантическия океан.

Нейната първа спирка бе Тенерифе, из чиито територии брюнетката и съпругът ѝ Симоне Колио успяха дори да се изгубят.

"Казват, че ако не се изгубиш, изобщо няма как и да се намериш. Ей така и ние, без да искаме, се изгубихме в най-южната част на Тенерифе, но открихме огромна скала, от която станахме свидетели на най-красивия залез, потъващ в океана", сподели спринтьорката към кратко видео, което публикува в личния си Инстаграм акаунт.

WINBET - победата е на един клик разстояние! (18+)

От няколко дни обаче тя е на прекрасните Канари, чиито величествени вулкани, живописни борови гори, километрични пясъчни дюни, лазурни плажове и вечно лято впечатляват туристите от пръв поглед, които се влюбват в мястото от пръв поглед.

Именно от там Лалова сподели кратко видео, с което зарадва последователите си в социалната мрежа. На кадрите тя тича към хоризонта по бял изрязан бански в две части, разкриващ нейната завидна и атлетична фигура, навлизайки във водите на естествения басейн.

"Водата не се съпротивлява. Вода тече. Когато потопите ръката си в нея, всичко, което чувствате е милувка. Водата не е плътна стена, тя няма да ви спре. Но водата винаги отиват там, където тя иска да отиде, и нищо в крайна сметка може да се изправи срещу нея. Не забравяйте, вие сте половината вода. Ако не може да минете през препятствие, минете покрай него, както прави водата. Важно е да следвате посоката", гласи посланието към поста ѝ, което всъщност е цитат на известната канадска писателка, поетеса и литературна критичка Маргарет Атууд, написала бестселъра "Разказът на прислужницата", вдъхновил отличения с награди сериал на стрийминг платформата Hulu.

Но освен сексапилните изображения по плажно облекло, Ивен сподели в платформата и такива от пистата, на която се готви за предстоящата надпревара.

"През последните 2 месеца, чиито температури бяха около нулата, мечтаех да тренирам под слънчевите лъчи", споделя тя в една от публикациите си.