Елизабет Хърли е една от най-красивите и сексапилни жени в Обединеното кралство, именно този факт я превръща не само в звезда, но и в дългогодишно лице на козметичните продукти "Estée Lauder", които я забелязват на 29-годишна възраст.

Вижте кадъра >>

Може би някои ще се запитат защо не по-рано - отговорът е, че в продължение на години преди това, очарователната брюнетка безуспешно се бори за кариера в Америка и макар все пак да получава главна роля в хита "Пасажер 57", участието ѝ в продукцията не отваря пред нея вратите на големите възможности. Ето защо тя се връща обратно в Англия - решение, оказало се най-доброто, което някога е вземала.

Именно на Островът прави големия си пробив, който носи със себе си редица предложения за различни роли на големия екран.

Така на 28 тя вече е популярна и има до себе си мъжа-мечта за всички британки - Хю Грант. Именно появата ѝ с него на премиерата на "Четири сватби и едно погребение", облечена в предизвикателната черна рокля на "Versace" със златни безопасни игли, прави впечатление на козметичната марка. От тогава насетне те си партнират повече от успешно.

Но да бъдеш модел има определена цена. Прекрасната фигура коства на Елизабет газираните напитки, хляба, макароните, чипса, пържените изкушения и палачинките, които тя премахва от менюто си. Когато ѝ се прияде нещо от гореизброените храни, Хърли просто пие повече вода.

Обаче резултатът от жертвите е налице. Наскоро синеоката актриса публикува в официалната си Инстаграм страница снимка, която ускори пулса на господата. На нея тя позира на ръба на джакузи, най-вероятно намиращо се в двора на нейната къща, облечена в изрязан цикламен бански от две части със златисти верижки, който е част от собствената ѝ модна марка. Макар и на 54 г. Елизабет изглежда невероятно, обляна в изгарящите лъчи на залязващото слънце и потопила крака във водата, полагайки едната си ръка върху надуваемо фламинго.

Звездата от "Шеметна сделка" и "Остин Пауърс" за пореден път показа, че по нищо не отстъпва на по-младите си колежки, а за това свидетелстват и комплиментите под формата на коментари към изображението, които вече са почти 3500.