Макар в Холивуд да е често явление актьорите да се влюбват един в друг, работейки заедно на снимачната площадка, това съвсем не означава, че задължително ще стигнат до брачния олтар. Още повече, силното им привличане, не е никаква гаранция, че те някога изобщо ще имат общи наследници.

Разбира се, има екранни двойки, чиито чувства не само и до днес горят с пълна сила в реалния живот, но и са причината да създадат собствено семейство. За други обаче химията, която зрителя усеща между тях, остава единствено на екрана.

Вижте снимки >>

Факт е, че кастинг директорите вършат чудесна работа, избирайки за различните проекти онези знаменитости, които сякаш наистина са родени да бъдат заедно. Всъщност, те се справят толкова добре в своя подбор, че понякога зрителят действително се надява между любимците му от дадена продукция да прехвърчат искри и да се съберат в реалния живот.

Някои почитатели на киното и телевизията понякога дори си представят как биха изглеждали децата на известните личности, партниращи си в определено заглавие. Но ние решихме да се възползваме от технологичните предимства на 21 век и с помощта на разпространената програма BabyGenerator да проверим какъв би бил образа им.

Разгледайте в галерията ни резултатите. Признаваме, че те са наистина смайващи.