След емоционалната среща между бившите съпрузи Брад Пит и Дженифър Анистън, състояла по време на церемонията по връчването на наградите на Гилдията на филмовите актьори в края на януари т.г., техните почитатели усилено стискат палци любовта между двете звезди отново да пламне и те да дадат втори шанс на своя романс. Факт е, че минаха цели 15 години преди някогашната двойка да засвидетелства публично своята привързаност един към друг, но според феновете им тази трогателна среща си е заслужавала чакането.

Вижте Брад и Джен през годините >>

Още на следващия ден интернет пространството бе залято от най-различни коментари, провокирани от демонстрацията на топли отношения между Брад и Джен на бляскавото събитие, от което и двамата си тръгнаха със статуетки. Всички мнения в "дискусията", обаче, имаха обединени от едно общо нещо - надеждата, че те отново ще се съберат.

Съвсем наскоро на въпроса дали това е възможно да се случи отговори певицата Мелиса Етъридж - тяхна близка приятелка от десетилетия, чиито изпълнения на живо озвучиха сватбата им през 2000 г. Преди ден тя взе участие като виртуален гост в предаването "Watch What Happens Live", в което потърсиха мнението ѝ по темата.

"Боже, надявах се да не стане дума за това. Знаете ли какво? Много ги харесвах заедно, бяха наистина страхотни. Вярвам, че те винаги ще си останат приятели, защото са специални хора, които са способни да преминат през всякакви изпитания. Тяхната връзка изглежда неразрушима", коментира тя.

Надали думите ѝ зарадваха широката аудитория, но поне предадоха истината такава, каквато е... Казаното означава, че едва ли очакванията на света някога ще се оправдаят. По всичко личи, че нито един от тях не таи романтични чувства към другия, но за сметка на това изпитва уважение.

Мелиса Етъридж

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Въпреки развода им през 2005 г., Етъридж изрази своята подкрепа към Пит като съпруг и родител относно 7-годишната му връзка с Анджелина Джоли, която бе причина за раздялата му с Анистън навремето.

"Сърцето ми се къса, когато някой не само посегне върху нещо толкова лично като брака и правата ти върху собствените ти деца, например, но и съвсем умишлено направи цялата ситуация публично достояние, както се случи", каза тя, визирайки поведението на Джоли преди официално да получи развод с Пит.

"Два пъти съм минала по този път и го познавам много добре. Наясно съм колко ужасни бяха тези постъпки", завърши тя.