Няма абсолютно никакво съмнение, че Светлозара Димитрова, по-позната само като Зара, би спечелила всеки конкурс за най-добре поддържано женско тяло по време на карантина, разбира се, ако подобна надпревара съществуваше. През последните 2 месеца изолацията подейства потискащо на много хора, карайки ги да изгубят своята мотивация за почти всяка активност, но за риалити звездата, позната от първия сезон на предаването "Big Brother" дългият престой у дома имаше точно обратния ефект - тя се посвети изцяло на любимите си дейности, към които приспадат и интензивните тренировки.

Вижте снимки >>

Така, за разлика от мнозина, днес резултатът от социалната дистанция не кара брюнетката да изпитва притеснение от кантара, защото тя не е добавила и един излишен килограм към обичайното си тегло. Напротив - Зара е в перфектна форма, а доказателство за това е последната снимка, която качи преди часове в личния си Инстаграм профил.

На нея тя позира в черен къс топ без ръкави и спортни бикини в тон, разкриващи прекрасната ѝ фигура и ясно очертаните ѝ мускули. На изображението Зара е в спалнята на дома си, разположен в екзотичната островна държава Бахрейн, където тя се намира от началото на пандемията от новия коронавирус.

"Винаги предизвиквайте тялото си и стимулирайте ума си. И може би в това време с по-малко разсейвания всички ще научим нещо ново за себе си", гласи посланието към друг неин кадър, на които тя прави йога.

Зара често споделя в социалната мрежа фотографии, показващи здравословния начин на живот, който води, с цел да стимулира почитателите си да последват нейния пример. Тя се изявява като инфлуенсър още от времето, когато беше женена за австралийския лекоатлет Ерик Уотсън, с когото се запозна в Дубай.

И макар техния брак да приключи по-рано през тази година, страстта на бившата водеща на телевизионната игра "Ало, къщата" към спорта остана. Освен снимки, запечатали упражненията, помагащи ѝ да запази тонус, Зара редовно качва и такива, показващи хранителния ѝ режим. Менюто ѝ е богато на плодове и зеленчуци, а единственото месо, което си позволява, са предимно морските дарове.