Не е лъжа, че за много хора изолацията е истинско предизвикателство, поставящо волята им на сериозно изпитание. В определен момент ограбените откъм събития дни започват постепенно да се сливат, а лишаването от простичката свобода на човек да излезе навън, без стриктно да се съобразява с определени мерки, превръща дома от крепост в затвор.

Благодарение на епидемията от Covid-19, разпространила се по цялото земно кълбо, една голяма част от човечеството се чувства в изгнание, но се оказва, че това все пак не важи за всички... Една от първите риалити звезди на България - Светлозара Димитрова, по-позната просто като Зара, добила популярност през 2004 г. в сезон 1 на телевизионното предаване "Big Brother", преди часове сподели, че намира удоволствие в уединението на изолацията.

Вижте снимки >>

Брюнетката качи в личния си Инстаграм акаунт снимка, на която позира на стол, намиращ се срещу големия прозорец на жилището ѝ, разположено в екзотичната островна държава Бахрейн. Облечена в сива тениска и черни къси панталонки, тя е обърнала лице към обектива на камерата, усмихвайки се, а в ръцете си държи книга.

"Странно ли е, че това започва да ми харесва?", гласят думите, съпровождащи публикацията ѝ.

Всъщност, напоследък Зара успешно уплътнява свободното си време, споделяйки този факт с последователите си в социалната мрежа. Ежедневието ѝ е изпълнено с множество интензивни тренировки, поддържащи перфектната ѝ фигура.

Тя се увлече по упражненията, когато срещна бившия си съпруг - австралийският лекоатлет Ерик Уотсън. Двамата се запознаха в Дубай, а след сватбата се преместиха да живеят в родината на мъжа ѝ, докато наскоро не взеха решението да се разделят. Въпреки това страстта към спорта на някогашната водеща на тв играта "Ало, къщата" продължава и до днес и тя все още се изявява като фитнес инфуенсър, вдъхновявайки почитателите си да водят здравословен начин на живот.

На много от изображенията, редящи се в профила ѝ, носещата спортни екипи Зара разкрива времето си в залата или показва как прави сутрешен джогинг. На един от кадрите тя позира до басейн на покрива на жилищната си сграда, до която наскоро бе избухнал пожар, а срещу нея се разкрива прекрасна гледка към Персийския залив.