Преди два дни популярната актриса Катерина Евро сподели серия от снимки със своя син Александър Кадиев, който навърши 37 години на 30 август, а на 1 септември самата тя отпразнува своя 64-ти рожден ден.

И ако си мислите, че партито е билo съпроводено с готвене, торти, питки и подобни кулинарни шедьоври, на които Катерина Евро е признат майстор, лъжете се. Е, може и торта да е имало, но актрисата не е споделила това в своя Инстаграм профил.

Вижте снимка от празника >>

А кадри, на които, в компанията на две свой приятели, едната е манекенката и тв водеща Славена Вътова, танцуват край басейна, като танцът завършва със скок във водата. И трите дами са облечени в бяло. До поста си в социалната мрежа Катето Евро е написала "Обичам ви приятелки мои!"

Вижте тази публикация в Instagram.

Обичам ви приятелки мои!

Публикация, споделена от Катерина Евро (@k.evro) на

Сашо Кадиев, на свой ред, върна жеста на майка си, като публикува трогателен пост в своя Инстаграм профил, в който пише:

"Честит рожден ден, Мамо!

Бъди здрава!

След 37 години живот с теб, съвсем спокойно мога да кажа, че ти си моята вселена!

Ти ме научи да бъда свободен. Ти ме научи да споделям себе си със света наоколо. Ти ме научи, че любовта твори всичко хубаво. Ти ме научи да бъда емоционален. Ти ме научи, че животът е красив и си заслужава. Ти ме научи да се радвам на малките неща. Ти ме научи, че трябва да разбираме хората, да не ги съдим, и да даваме най-доброто от себе си. Ти ме научи, че живеенето е прекрасно действие, което се върши с лекота. Ти ме научи на щастие. Ти ме научи да не ме е страх, защото най-хубавото предстои. Ти ме научи да летя.

Обичам те. Завинаги. Гордея се с теб."

Вижте тази публикация в Instagram.

Честит рожден ден, Мамо! @k.evro Бъди здрава! След 37 години живот с теб, съвсем спокойно мога да кажа, че ти си моята вселена! Ти ме научи да бъда свободен. Ти ме научи да споделям себе си със света наоколо. Ти ме научи, че любовта твори всичко хубаво. Ти ме научи да бъда емоционален. Ти ме научи, че животът е красив и си заслужава. Ти ме научи да се радвам на малките неща. Ти ме научи, че трябва да разбираме хората, да не ги съдим, и да даваме най-доброто от себе си. Ти ме научи, че живеенето е прекрасно действие, което се върши с лекота. Ти ме научи на щастие. Ти ме научи да не ме е страх, защото най-хубавото предстои. Ти ме научи да летя. Обичам те. Завинаги. Гордея се с теб.

Публикация, споделена от Aleksandar Kadiev (@al.kadiev) на