Макар календарът ясно да показва, че Рождество Христово наближава, тази година коледният дух, който по традиция още в началото на декември посещава хората, изпълвайки ги с надежда, така и не дойде... Но липсата на празнично настроение се усеща не само у нас, а по целия свят.

Така например този месец, за първи път от незапомнени времена, Германия реши да не отваря своите базари, лишавайки гражданите си от удоволствието да се разходят между красиво украсените дървени къщички, създаващи магическа атмосфера, държейки в ръце димяща чаша с глювайн, от която бавно отпиват, разглеждайки различните стоки под светлините на хиляди лампички.

Вижте снимки >>

Да, през 2020 г. всичко е нетипично, необичайно и нетрадиционно... Дори зимата, която би трябвало да е обхванала пейзажа, ширнал се през прозореца навън, отсъства. Или може би просто визитата ѝ в България се бави, тъй като е заседнала в Русия, където в момента е истинска снежна приказка - факт, който се вижда на последните кадри, качени от модела Лилия Ермак в социалните мрежи.

Преди броени часове блондинката, прочула се като жената, попарила копнежите на футболната звезда Кристиано Роналдо, зарадва своите 1.6 милиона последователи в Инстаграм със свои нови снимки... и то какви само! Докато на децата ще им се наложи да чакат своя подарък още няколко дни - до настъпването на 25-ти, господата, последвали акаунта на красавицата, вече получиха своя от Ермак. На изображенията тя интерпретира образа на Снежанка в типично свой стил, позирайки по тематично червено бельо с бял пух, вдъхновено от костюма на Добрия старец.

Очевидно нищо не е в състояние да разклати желязната решителност на светлооката хубавица, в това число и студът, сковал земята, освен това тя се усмихва широко към фотографския обектив, въпреки минусовите температури в заснежената гора, в която се намира.

"Днес съм Снежанка с горещо сърце", пише тя, макар да уточнява, че все пак е замръзнала, докато заснемат фотографиите.

На феновете ѝ обаче крайният резултат определено се хареса, а по всичко личи, че техният фаворит сред кадрите безспорно е този, разкриващ Лилия в близък план и без сутиен, покрила гърдите си със своята коса.

В началото на август т.г. в. "The Sun" разказа на читателите си как преди години Лилия става в една от малкото дами, разбили на парчета копнежите на четирикратният носител на наградата "Златна топка". Макар да се слави като един от най-големите плейбой на нашето време, Роналдо останал разочарован, след като не получил отговор на съобщенията си към красавицата. Чуждестранни медии твърдят, че португалецът бил запленен от визията ѝ, затова ѝ писал в Инстаграм, но Емрак по никакъв начин не му отвърнала. Очевидно световната му слава нямала никакво влияние върху нея и тя предпочела да не излага щастливия си брак на риск заради някаква авантюра, пък била тя и с рекордьора по отбелязани голове в Шампионската лига.