Херцогинята на Кеймбридж отново поведе модния парад на кралското семейство, появявайки се в първия ден на традиционните конни състезания Royal Ascot.

Вижте снимки >>

Елегантна в син тоалет от тюл и дантела на Ellie Saab Катрин показа блясък в компанията на Зара Тидал и принцеса Юджени на пистата в Бъркшир.

40-годишният съпруг на една от внучките на кралица Елизабет II - Майк Тиндал, бе в особено добро настроение, докато си разменяше шеги с принц Уилям, Софи Уесекс и дори с кралицата по време на семейното събиране.

Принц Чарлз и Камила също бяха усмихнати и се забавляваха, докато разговаряха с един от жокеите, а принцовете Андрю и Едуард запазиха по-сериозно изражение.

На голямото събитие присъстваха холандската кралица Максима и крал Вилем-Александър след вчерашната церемония на Ордена на жартиерата.

Елизабет II с холандските кралски особи Вилем-Александър и Максима

Снимка: БТА

Кралската процесия отбеляза официалния старт на годишния 5-дневен състезателен фестивал, който започва днес и ще продължи до петък.

От много време насам това е поантата на кралския календар, като хиляди се събират, за да покажат най-хубавите си дневни тоалети и екстравагантни шапки. Тази година не е изключение, тъй като лейди Кити Спенсър, Кристи Галахър, Джоди Кид и виконтеса Уеймаут дефилираха в страхотни тоалети.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos