Има актьори, които се боят да изиграят дадено действие или роля, защото смятат, че това може да ги споходи в реалния живот. Интересен е случаят при Киану Рийвс и Уинона Райдър, защото те може би са женени, а евентуалният им брак е един от най-дълго съществуващите в Холивуд.

Рийвс тези дни заговори отново за това, че той и Райдър всъщност са женени, благодарение на истинските свещеници, които отслужват сватбената церемония в сцена, снимана в Румъния от филма "Дракула", режисиран от Франсис Форд Копола през 1992 г.

"Направихме цялостна брачна церемония с истински свещеници", каза актьорът във видео за "Esquire". "Уинона казва, че сме женени. Копола казва, че сме. Така че предполагам, че сме женени... пред очите на Бог."

Още през 2018 г. двамата актьори разговаряха с "Entertainment Weekly" по темата, докато рекламираха комедията "Дестинация сватба".

"В тази сцена Франсис използва истински румънски свещеник. Ние действително се оженихме в "Дракула". Мисля, че сме женени в истинския живот", смята и Уинона.

Снимка: Getty Images