Киану Рийвс и Уинона Райдър може би са женени от 29 години

Това предполагат актьорите, защото са сключили съюз пред очите на Бога с истински свещеници във филма "Дракула"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

наследниците им ще водят интересни дела

Не знам за друго, но Уинона е прекрасна!

Егати и номера.

Аман от глупости и измишльотини.

Това ще да е най-дълго неконсумирания брак в историята! :)))

Недействителен

Оставете човека на мира какво го ядете всеки ден.

Кой е тоя чичо ?

Без да знаят са си изневерявали. Двайсе и девет години.

Нямат валиден брак.В Румъния, на чиято територия е сниман филма, правни последици има само гражданската процедура.Църковната е само гол ритуал.

Говорят за истински брак, пред очите на Бога. Гражданския няма никакво значение в случая - това е само съвременно продължение на революцинен ритуал и обвързване по закон. Именно затова милионерчетата така безгрижно се забавляват от ситуацията. Защото бракът, макар и да беше истински пред Бога, по никакъв начин не им засяга банковите сметки и имуществата ;) Но разбира се, по никакъв начин не е истински, защото и актьорите и свещениците са били фиктивни герои на снимачната площадка.

"Румънската" църква е част от Българската ЦАРСКА църква на Шишмановцш. Чак до 17-ти век на европейските карти Влашко е означено като Никополско царство(на Шишмоновци).. Владо Цепеш е наследник на този род а майка му е молдовската княгиня Княжна. Владо е припозтат като някакъв "дракула" поради членството на баща му в УНГАРСКИЯ КАТОЛИЧЕСКИ "Орден на Дракона". До днес ЗАКРИЛНИЦАТА на Молдова и Румъния е НАЙ-ГОЛЯМАТА БЪЛГАРСКА СВЕТИЦА - Св. Филотея Търновска. Светите и мощи са в днешния град Куртя д'Аржеш с икони-стенописи на Нейните деяния и Успение, в някогашната воеводска(губернаторска) черква на Влахия. С уникална архитектура строена он Майстор Манол. Ктитори са цар Иван Срацимир и царица Ана Влахиня. Свегото зарско семейство е на икота в църквата, държащи в ръце мащет на църквата като ктитори. Царица Ана е внучка на воеводата на Влахия - БесАР(свещенният Бес). Той е погребан точно до император Калоян в царската "Св. 40 Мъченици". Бесарабия носи името си на свещените БЕСИ, тракийския род свещеници изселили се "оттатък Дунава" при гоненията срещу тракийската аристокрация през 165г.н.е. от Рим. А СВЕЩЕННИЯТ брак пред Бог е също българско деяние, сътворено от българина Св. Флавий Петър САБАЗИУС Юстиниан-УПРАВДА (14 ноември). Чрез императорски закон. До император Петър Юстиниан брака не е пред Бог!!! Вричането пред Бог е до живот. Както КРЪЩЕЛНОТО СВИДЕТЕЛСТВО от черквата е единственно. Два пъти не можеш да се Кръстиш пред Бога!!! Докато гражданския брак е пред смъртни корупционери и може да бъде разстрогнат(обезмислен).

Може би Уинона е бременна от 29г.?